Mnie rzadko boli brzuch. Czesciej głowa. Jak coś bierzecie i słabo pomaga to po zażyciu tabletki wypijcie kawe. Kofeina zwieksza przeciwbólowe działanie leków. Jestem taki mądry bo czytam te papierki co są w środku
apap? to już witamina c jedt bardziej skuteczna... jeśli chodzi o leki przeciwbólowe to najlepsze są te na recepte (wiem bo sama biorę)... ale poza tymi na receptę to wielu ludziom pomaga właśnie NOSPA (mi nie pomaga)... jak skończą mi się tabletki na receptę to kupuję ibuprom biore kilka na raz (wiem, ze to cholernie nieodpowiedzialne i nie polecam) i do przodu...
zbych1112, jak mneimam jesteś osobniekiem płci męskiej więc nie dziwi mnie, ze brzuch za często cię nie boli...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
ketonal forte - szczerze i od serca polecam, ale to na receptę.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Najlepsze sa tabletki z dodatkiem olowiu, kaliber 7,62mm
Problem w tym, ze pacjent pozniej moze miec rozne powiklania
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
jak mnie bolal brzuch to mama zawsze kazala mi wypic pol litra jgoracej wody.. no okropienstwo mowie wam.. ale pomaga no chyba ze to bole menstruacyjne... to polecam ketonal chociaz.. dawniej dawniej w starozytnych chinach (chyba)... na bole miesiaczkowe stosowano gimnastyke.. uwazano ze prze rozgrzaniu i rozciagnieciu miesni bol przechodzi.. szczerze ? nie wyobrazam sobie jak w te dni mogla bym zrobic chocby przysiad ;/
_________________ milosci, nadzieji naladuj w kieszenie i chleb... potem idz gdzie chcesz...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum