hmm ciagle wymieniane sa tu bledy kobiet ... no to ja zapoczatkuje ere mezczyzn
czego nie cierpie u facetow ??
japonek na nogach
skorzanych kurtek ... skorzanych spodni
dlugich wyzelowanych wlosow
bawelnianych spodni uwidaczniajacych czarne stringi pod nimi ... prosze cie
rozowych koszul ....
hmm to by bylo chyba na tyle
co do bawelnianych spodni to sie zgodze z Wami drogie Panie ale tylko jak widac czarne majty bo akurat sam chodze w takich spodniach ale zawsze jasna bielizna pod spodem
a co do zelu to tak jak Wy nie raz kupe lakieru dacie i tez chcialbym przeczesac palcami a tu krzyk kobiety
co do ubioru dziewczyn to nie lubie dziewczyn w adidasach, moze tak nie do konca w adidasach ale brudnych adidasach albo z zolta podeszwa bleeee
i jak laska ma przy krotka koszulke i po 5kg z kazdego boku zwisa masakra
co do bawelnianych spodni to sie zgodze z Wami drogie Panie ale tylko jak widac czarne majty bo akurat sam chodze w takich spodniach ale zawsze jasna bielizna pod spodem
mi głównie chodzi o fakt, że facet nosi stringi, bawełniane galoty mi nie przeszkadzają
***ArChi*** napisał/a:
i jak laska ma przy krotka koszulke i po 5kg z kazdego boku zwisa masakra
ciekawe, czy taka lasencja ubierająca się w stylu "mało i ciasno" widziała jak wygląda w lustrze....
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ja lubię męskie różowe koszule, koszulki, swetry. to czy będą wyglądały męsko czy nie zależy wyłącznie od noszącego. jeden będzie wyglądał jak pajac, a inny - naprawdę super.
Za sandały i skarpetki kazałabym wytarzać w smole i pierzu. Tak samo jak za buty z czubami (kara nie dotyczy tylko elfów i gnomów, one niech sobie te czuby noszą). Płeć nosicieli obojętna.
Cytat:
Tynka88 napisał/a:
czego nie cierpie u facetow ??
japonek na nogach
Za to to powinni od razu pod ścianę i strzelać.
O tak. Z bazooki najlepiej.
W podobny sposób karałabym też wszystkich tych facetów wyglądających, jakby z uporem maniaków wywlekali ciuchy tylko i wyłącznie z szafy własnej siostry, względnie dziewczyny - pastelowe marszczone koszule, obcisłe tiszerty, rozkosznie powycierane dżinsy z paskiem w groszki, bleh.
No chyba, że rzeczony facet jest gejem; wtedy mogę się nawet pozachwycać jego paskiem czy spodniami, co mi tam.
hehe, a ja jestem kobietą bez tego typu problemów, może uznacie mnie za dziwaka, ale ani sie nie maluję, ani nie latam po sklepach, do fryzjera chodzę tylko podcinac wlosy i ubieram się głównie w H&M, glany od kilku lat mi towarzyszą, w sumie większość moich ubrań sa koloru czarnego, przed wyjściem do pracy w łazience siedzę nie dłużej jak 10 minut, myje sie przetrzepię włosy rekoma, krem i vuala. Pozdrawiam was wszystkich i wydaje mi się, ze szkoda naszych buziek na tapetę
_________________ tak w zyciu bywa, że raz pęka serce, raz prezerwatywa
hehe, a ja jestem kobietą bez tego typu problemów, może uznacie mnie za dziwaka, ale ani sie nie maluję, ani nie latam po sklepach, do fryzjera chodzę tylko podcinac wlosy i ubieram się głównie w H&M, glany od kilku lat mi towarzyszą, w sumie większość moich ubrań sa koloru czarnego, przed wyjściem do pracy w łazience siedzę nie dłużej jak 10 minut, myje sie przetrzepię włosy rekoma, krem i vuala. Pozdrawiam was wszystkich i wydaje mi się, ze szkoda naszych buziek na tapetę
To nie jest dziwactwo. Chociaż nie dla mnie. Ale chyba tematy Ci się pomyliły.
Apropos, dorzucam do listy glany u dziewczyn. Zjedzcie mnie.
Widziałem Co Za Tydzień przed chwilą z Boskim Olivierem i mi ciśnienie podskoczyło..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum