ta glany mi też się nie podobają u dziewczyny,nie mogę znieść widoku jak widzę czy na dyskotece czy w jakimś pubie jest dziewczyna prawie naga, spodenaski co widać tyłek+wysokie kozak+siateczka Boże okropieństwo!! a u facetów hmm nie lubię różowych koszul,dresów i rurek oraz jak spodnie są zbyt krótkie i widać skarpetki brrr
_________________ Posłuchaj głosu serca...ono choć małe...prawde zawsze powie
no tak za krotkie spodnie to plaga w mojej szkole to nie dotyczy tylko chłopaków ale także dziewczyn
poza tym... skarpetki i sandały nie powinny występować w jednym zdaniu obok siebie a już nie mówię o nogach P
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2007-09-22, 16:17
Polecający: Google =D
Spodnie rurki - jak dla mnie to porażka. Najlepsze jest to że pasują tylko na chudziutkie dziewczątka z idealną figurą a i tak wszystkie dziewczyny je noszą. Ja tam pozostałam wierna spodniom bez zwężanych nogawek lub nawet troszkę poszerzanych. Nie obchodzi mnie moda. Ważne żebym ja się dobrze czuła w tym w co się ubieram
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Beatrix21, też nie trawię spodni - rurek. O ile jeszcze dziewczyna ma faktycznie idealną figurę, to może sobie na nie pozwolić, ale ja bym ich nigdy w życiu nie założyła. Zdecydowanie bardziej wolę spodnie dzwonowate albo szwedowate ;P
Zdecydowanie bardziej wolę spodnie dzwonowate albo szwedowate ;P
ja też, ale głównie dlatego, że nie miałabym odwagi założyć rurek ;p
Do samych wąskich spodni nic nie mam, jeśli dziewczę ma pupcię jak orzeszek i nieprzyzwoicie zgrabne nogi do tego, to niech je sobie nosi na zdrowie, na estetyczne widoki zawsze miło popatrzeć; żałośnie przedstawiają się natomiast panie, którym rurki (i inne części garderoby) ewidentnie nie sprzyjają.
Chociaż ja się nie znam, może teraz taki trend, co by pozbywać się z domu luster i eksponować tyłek wielkości szafy, zakładając na siebie rzeczy niekoniecznie-odpowiednie-dla-danej-figury-ale-grunt-że-modne.
Wysłany: 2007-09-24, 08:38
Polecający: Google =D
Cytat:
glany mi też się nie podobają u dziewczyny
Glany to w ogóle jakaś dziwna moda. Kiedyś wszyscy je nosili. Ja oczywiście odstawałam od innych. Chyba jako jedyna nie miałam przynajmniej jednej pary glanów. Najbardziej dziwi mnie to że niektórzy noszą te buty przez cały rok Lato, 30 stopni i glany na nóżkach eghmm współczucia
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
zgadzam sie jak wchodzily w mode to koniecznie je chcialam miec dzieki Bogu mama mi kasy na to nie dala jedyny plus tych butow to chyba to ze cieplo jest w zimie
Beatrix21 napisał/a:
Lato, 30 stopni i glany na nóżkach
sa ludzie i parapety stolki i taborety
Cytat:
Spodnie rurki
kiedys to bylo modne tylko takie spodnie nosili teraz znowu jest nawrot jezeli dziewczyna jest strasznie chuda to niech sobie nosi ja ogolnie zle bym sie czula w takich spodniach
ostatnio widzialam na ulicy trzy mlode dziewczyny.... wyobrazcie sobie, ze wszystkie byly ubrane w zlote ciuchy .. ja rozumiem jakis dodatek, ale calosc to juz lekka przesada .. okropnie wygladaly w zlotych butach, zlotych kurtkach, itp ze ZŁOTA torebka
Beatrix21 napisał/a:
Lato, 30 stopni i glany na nóżkach
sa ludzie i parapety stolki i taborety
to czym ja jestem? stołkiem? parapetem? faaajnie..
noszę glany cały rok i wcale się gorsza nie czuję, lol..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Beatrix21 napisał/a:
Glany to w ogóle jakaś dziwna moda
zgadzam sie jak wchodzily w mode to koniecznie je chcialam miec
Lol, nie spotkałam jeszcze nikogo, kto kupowałby glany, dlatego, że są modne. W ogóle określenie "modne" w stosunku do glanów jakoś kompletnie mi nie pasuje.
Tynka88 napisał/a:
jedyny plus tych butow to chyba to ze cieplo jest w zimie
Przy wielkich mrozach za ciepło nie jest, no chyba, że ktoś nosi glany ocieplane w środku (widziałam kiedyś takie cudo XD). Natomiast plusów glanów można by znaleźć dużo więcej; choćby to, że są obuwiem uniwersalnym i bez problemu da się w nich biegać cały rok, przy każdej pogodzie, także latem. Na starość nieco mi przeszło i na okres letni zamieniam glany na trampy, dorobiłam się nawet jednej pary japonek, w których czuję się półnago, ale w okresie późnopodstawówkowym i wczesnolicealnym chodziłam w glanach nawet na plażę ;p Moje kończyny dolne nie poniosły na tym żadnego uszczerbku i mają się wyśmienicie ;]
Poza tym nie wyobrażam sobie wycieczki na łódstok na przykład w innych butach niż glany, no chyba, że ktoś ma skłonności samobójcze ;]
Poza tym nie wyobrażam sobie wycieczki na łódstok na przykład w innych butach niż glany, no chyba, że ktoś ma skłonności samobójcze ;]
ja nie wyobrażam sobie żadnego wyjścia na koncert bez glanów - szaleństwo jakich mało...
Poza tym w liceum glany to były moje ulubione buty - dobre na każdą pogodę, pasujące do wszystkiego - teraz jakoś je odłożyłam na bok, ale na koncert zawsze nakładam, inaczej ogarnąłby mnie strach wielki przed zmiażdżeniem stopy.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
w glanach na plażę też chadzałam w sierpniu i jakoś żyję;
w trampach z biedronki tylko po szkole zapylam, bo "w pracowni komputerowej obowiązuje obuwie zmienne" a mam 11 informatyk w tygodniu xD
[ Dodano: 2007-09-25, 07:03 ]
a największą porażką świata mody jest coś takiego:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum