• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

MissIndependent  

Wysłany: 2007-09-25, 11:19   

hmm... ten szary sweterek jest fajny :D wogóle babkę z lewej mogłabym, przeżyć, ale ta z prawej, w tej workowatej sukienczynie... ochyda :dobani:
Tynka88 napisał/a:
wyobrazcie sobie, ze wszystkie byly ubrane w zlote ciuchy .. ja rozumiem jakis dodatek, ale calosc to juz lekka przesada .. okropnie wygladaly w zlotych butach, zlotych kurtkach, itp ze ZŁOTA torebka

zgadzam się, ale nie tylko taka złota bombka jest nie do zniesienia, srebrna też. nie podobają mi się babki, które mają prawie wszystkie ciuchy na sobie w kolorze czerwonym: czerwona bluzka, czerwone spodnie/spódnica, czerwona torebka, czerwone buty, i do tego czerwona szminka na ustach :chytry: bleee, co za dużo to nie zdrowo.

Martina  

Zaproszone osoby: 12
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-09-25, 14:04   
   Polecający: epuls.pl

MissIndependent napisał/a:
hmm... ten szary sweterek jest fajny :D wogóle babkę z lewej mogłabym, przeżyć, ale ta z prawej, w tej workowatej sukienczynie... ochyda :dobani:

ohyda* ;]

jak dla mnie to z lewej większa porażka.. kalesony i sweter, do czego to dochodzi.. :looka:
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-09-25, 14:38   

Całą resztę mogę przyjąć, może nawet w przypływie fantazji sama mogłabym się tak ubrać, wszak nigdy nic nie wiadomo ;p
Ale ta kiecka jest koszmarna. Wzorek do złudzenia przypomina mi obicie kanapy w babcinym saloniku ;p

Ha, to niezmiennie stanowi dla mnie największą zagadkę i jednocześnie porażkę świata mody - po kiego grzyba zakładać na siebie coś, co jest szkaradne i źle leży (na moje oko ta kiecka ewidentnie pogrubia)?? Tylko dlatego, że jest modne?

grlało, matulu

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-09-25, 16:41   
   Polecający: google

Martina napisał/a:
ak dla mnie to z lewej większa porażka.. kalesony i sweter, do czego to dochodzi.. :looka:

dla mnie to samo jakos mi nie podchodza getry i kosuzlka do tego :x ubieralam sie tak jak chodizlam do przedszkola xDDDD nawet nie wiedzialam ze bylam taka modna :D

kiedys tez chodizlam caly czas w glanach i jakos moje nogi takze nie ucierpialy teraz przerzuciłam sie na adidaski mimo to nie uwazam ze kobieta nie powinna chodzic w glanach xD

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

MissIndependent  

Wysłany: 2007-09-25, 21:03   

Poszczelona napisał/a:
dla mnie to samo jakos mi nie podchodza getry i kosuzlka do tego :x ubieralam sie tak jak chodzilam do przedszkola xDDDD nawet nie wiedzialam ze bylam taka modna :D

tak samo pomyślałam, jak przyszła moda na leginsy... przecież ja tak własnie się ubierałam w wieku 5 lat!!! :rotfl:
tamten szary sweterek i tak mi się podoba, tylko te leginsy ma cukierkowe :suchy: jak już ktoś musi już je założyć, bo inaczej nie wytrzyma, to niech się trzyma koloru czarnego, pliiiis!!

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-09-25, 23:56   

NIe, nie, nie, nie, legginsy i złote czy srebrne balerinki powinno się spalić na wielkim i bardzo efektownym stosie ;P już patrzeć nie mogę na jeansowe przepaski na biodra (zwane przez niektórych spódniczkami) połączone z legginsami - toż to wygląda strasznie. Niektórzy chyba luster w domu nie posiadają... :luka:

need a hug .
anyone?

Paulutka  

Wysłany: 2007-09-26, 11:51   

królow "złych kreacji" rządzi! LOL

Odpowiedz do tematu