łóżko wodne jest super od jakiegoś czasu mam takowe w domu ale sprowadzone z zagranicy a dowiedziałem się wczoraj że te same łóżka są już w olsztynie i taniej, czujesz - więc jeśli takowe testowałaś to polecam na kręgosłup i na reumatyzn ! pozdro [color=red][/color]
Na problemy z kręgosłupem podobno pomaga dość twardy materac, a miękki powoduje bóle. Łóżko wodne jest raczej miękkie tak więc nie wiem czy to dobre rozwiązanie...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Widzę że kolega Jaro nie miał okazji poleżeć na takim łóżku to są łóżka nowej generacji nawet ośrodki rehabilitacyjne je kupują wiem to od lekarza bo zanim je kupiłem to się konsultowałem, za granicą to już nie jest nowość a szczególnie w USA. Nie bądzmy tacy zacofani przecież jest internet i można poczytać na ten temat.http://www.morpheo.pl/pl/index to są te łóżka z olsztyna pozdro
[ Dodano: 2008-07-12, 13:48 ]
Teraz mogę zgodzić się z kolegą filemonem ja też sprawdziłam te wiadomości popytałam tu i tam i mój znajomy lekarz to potwierdza podesłałam mu stronkę firmy Morpheo tą którą zaproponowałeś filemonku tam jest wszystko co mi było potrzebne, dzięki
Wysłany: 2008-07-14, 10:47 łóżko wodne jest super :)
Spałam na łóżku wodnym u rodziny za granicą jak byłam na wakacjach rok temu. Ciocia chciała mnie i siostrę cioteczną przenieść do innego pokoju bo przyjechali goście to narobiłyśmy takiego lamentu że nas zostawili po trzech tygodniach wróciłam do domu i nie mogłam znaleźć sobie miejsca tak mi było źle. Namawiałam mamę żeby kupiła mi takie łóżko ale nie mogłyśmy znaleźć więc bardzo dziękuję za podanie e-maila bardzo, bardzo,bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum