Wysłany: 2008-07-14, 15:05 Nie mam sutka na jednej piersi!! ;|
Otóż mam taki problem, że na jednej piersi nie mam sutka. To znaczy na miejscu sutka jest wklęsła dziureczka. Bardzo się boję, że to jakaś choroba. Czytałam na innych stronach internetowych o takich sytuacjach, jakich jest ich wiele, lecz nikt się tym aż tak bardzo nie przejmuje. Chciałam też wspomnieć, że mam dopiero 14 lat. Ja, osobiście myślę, że sutek jeszcze urośnie, gdyż mam jeszcze troche czasu.
Nie wstydzilibyście się powiedzieć, choćby mamie?
Bo ja się wstydzę ;\
W Internecie natrafiłam na list kobiety, która pisała, że ma jednego sutka większego od drugiego. Lekarz odpisał jej, że do 16-17 lat te właśnie gruczoły się rozwijają. Myślę, że tak jest ze mną i że się ureguluje wszystko do 17 lat.
Jeden większy od drugiego to nie to samo co brak jednego.
to prawda, ale przecież rozwój gruczołu dotyczy właśnie sutka, niezależnie od tego, czy jest mały czy duży, czy go nie ma.
Dobra, jednak powiem mamie. Wyłączam kompa i do akcji xD
Nie wstydzilibyście się powiedzieć, choćby mamie?
Bo ja się wstydzę ;\
A obcym ludziom to się nie wstydzisz o tym opowiadać?
Jeśli masz jakieś wątpliwości, porozmawiaj na ten temat z mamą i ew. wybierz się do lekarza, zamiast opowiadać o tym na forum.
nie denerwuj się tym że nie masz na jednej piersi sutka(znaczy masz na pewno ^^) Po 1 nikt z w/w osób nie zna odpowiedzi na twoje pytanie i ja oczywiście też bo nie jestem jakimś lekarzem;P Zgłoś się do ginekologa, albo najpierw porozmawiaj z mamą ona cię zrozumie;P
Pa::*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum