na własne oczy widze, jak forum do czegoś przekonało.
nie mogę uwierzyć!
dzięki nam jakaś dziewczyna będzie się cieszyć całymi gładkimi nogami ^^
łiiiiiiii
Cytat:
To nie jest wymóg higieny, ani współczesnej, ani klasycznej.
czyli lubisz włochate dziewczyny?
świat idzie do przodu, wymogi higieny też, to raczej oczywiste że kobiety nogi golić powinny i dyskusji nie podlega ^^
na własne oczy widze, jak forum do czegoś przekonało.
nie mogę uwierzyć!
dzięki nam jakaś dziewczyna będzie się cieszyć całymi gładkimi nogami ^^
łiiiiiiii
no co?;p jak tu czytam ze to swiadczy o higienie to wiecie;] juz wole sie cala ogolic niz zeby ludzie mysleli o mnie nie wiadomo co:P Ja nie wiedzialam ze to robi az taka wielka roznice...
Sol napisał/a:
to ja jeszcze poproszę o różnicę między higieną klasyczną ajustynka20008 napisał/a:
To jest wymog wspolczesnej higieny...
jesli będziecie tak łaskawe, dziewczynki ;>
Kiedys kobiety sie nigdzie nie golily... nie golily ani nog ani pach ani nic;p teraz to jest takie nie estetyczne jak kobieta idzie z nieogolonymi pachami. wiec juz chyba rozumiesz roznice?
o różnicę między higieną klasyczną a
justynka20008 napisał/a:
To jest wymog wspolczesnej higieny...
nie mam pojęcia co to jest higiena klasyczna, tego słowa użył dj RKNZ chyba chcąc je przeciwstawić do "współczesnej" co się ma nijak, no ale...
Sol napisał/a:
Karczoch napisał/a:
czyli lubisz włochate dziewczyny?
A jeśli lubi, to grzech?
nic takiego nie powiedziałam, tylko próbuję na mój własny, prostu rozum sobie przetegowac jego postawę, bo ja już nie wiem, czy on chce żeby dziewczyny się goliły, czy nie... ^^
świat idzie do przodu, wymogi higieny też, to raczej oczywiste że kobiety nogi golić powinny i dyskusji nie podlega ^^
Dlaczego higiena wymaga, aby kobiety goliły nogi, a od mężczyzn tego nie wymaga? Jakieś specjalne bakterie czy tylko kobiety nie potrafią się myć, więc muszą być wygolone?
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Dlaczego higiena wymaga, aby kobiety goliły nogi, a od mężczyzn tego nie wymaga? Jakieś specjalne bakterie czy tylko kobiety nie potrafią się myć, więc muszą być wygolone?
he nie ogolone nogi u chlopaka wygladaja normalnie a u dziewczyn jak zaloza krotka spodniczke tak troche nie ladnie.:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum