le moja kolezanka miala za duzo w sobie testosteronu i golila baczki na twarzy maszynka, a wlosy na plecach woskiem...to znaczy byc trendy
Anton napisał/a:
a jeżeli ma to chyba już problem natury hormonalnej.
no przeciez napisała ze moze to byc problem natury hormonalnej wiec to juz nie ejst kwestia mody a natury. Czytanie ze zrozumieniem nie jest trendy ale sie przydaje ;]
Ja gole sie wszedzie tam gdzie uwazam to za stosowne lub gdzie mi wloski poprostu przeszkadzaja. Nie sadze zebym z tym przesadzala, a poza tym lubie miec gladka i mila w dotyku skore.
_________________ Na marmurowej wyrył płycie czas wieczne prawa dla ludzkości:
Nic piękniejszego ponad życie,
W życiu - nic ponad czar miłości
Ostatnio zmieniony przez Elizabeth 2006-09-30, 14:49, w całości zmieniany 1 raz
Wiadomym jest ze jesli raz zgole, wzmocnie cebulki i potem bede juz do konca zycia musiala je golic, bo jesli tego nie zrobie to "zarosne".
Obawiam sie rowniez, ze potem bedzie mowil abym poszla do okulisty na laserowy zabieg, bym nie miala okulatow a potem na odessanie tluszczu w biodrach, bo mam troche za duzo tluszczyku na biodrach i celulitis, po ewentualnym porodzi i karmieniu - polepszyla biust itp.
Istnieje jeszcze wosk i depilator i kilka innych rzeczy - nie są tak "bezbolesne" jak golenie, ale przynajmniej na miesiąc mam spokój.
I się kochana niczym nie martw- olej go! na tym świecie jest za duzo kolesi,żeby Ci dyktowali warunki
A tak serio - dbaj o siebie , ale dla siebie a nie dla niego!
lolinka napisał/a:
Po cholere mu każesz golić klate ? Facet nie bedzie golił klaty , bo to nie jest zbyt męskie, ja w ogole bym nie wymagała tego od faceta.
No tak, niektórym się wydaje , ze facet jest męski jak jest zarosniety jak - nie przymierzajac - małpa.Cóż, każdy ma to co lubi
_________________ W TYM PRZEBRANIU IDIOTY JESTEś NIE DO ROZPOZNANIA
I się kochana niczym nie martw- olej go! na tym świecie jest za duzo kolesi,żeby Ci dyktowali warunki
heh , olej go , bądz niezalezna , jestes kobieta , Ty dyktujesz warunki a nie jakis tam owłosiony facet , który kaze Ci zgolic nogi ... heh ... rozpieszczone ksiązniczki ;]
witajcie!
wlasnie robiłam porzadki w folderze Ulubione i kasowalam po przeczytaniu niepotrzebne linki. Ale na ten postanowilam wam odpisac. Tamat ktory kiedys zalozylam juz nie istnieje, tak jak nie istnieje dla mnie juz tamten facet.
Wielkie dzieki dla wszystkich, ale w szczegolnosci dla Elv - bardzo madre uwagi i dobre odebranie mojego krotkiego opisu problemu.
Teraz problem juz nie istnieje, bo zwiazek z tamty facetem trwal 4 miesiace i dobrze ze sie szybko skonczyl. Nie potrafil ani dawac uczucia kobiecie, ani szanowac jej, ani zwracac uwage w sposob delikatny. Najwazniejszy jak sie okazalo by jego "laska" by byla super sexi ubrana, opalona, z lysa skora ;P i by robila w lozku to na co on ma ochote a ona niekoniecznie, bo to waznie nie bylo (np:s.analny, polykanie spermy itp).
Od poł roku mam kochajacego, swietnego faceta, ktory oczywiscie ani slowa zlego na moj wyglad nie powiedzal - wrecz przeciwnie - tym co mowi sprawia ze czuje sie piekna, co spowodowalo wemnie wieksza motywacje by taka zawsze byc (od pol roku mam 2razy wiecej sexu ciuchow). A nogi? hihi Sa dobrze wygolone wg MOJEGO uznania, z wloskami na srodkowej, gornej partii nog, ale to nie jest takie istotne...:)
Wniosek - kompromis ok, ale jesli ktos juz na poczatku tak dobitnie nie akceptuje wygladu partnera to chleba z takiego pieca nie bedzie.
Ja też gole CAŁE nogi maszynką, a nie depilatorem, ale robie to dla siebie samej, mojemu facetowi nie przeszkadza jak czasem z lenistwa mam nieogolone nogi, ale jednak wolę się pilnować i pod prysznic zabieram "jednorazówkę".
Wysłany: 2007-06-25, 15:50
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
ja Gole nogi całe .... Mojemu facetowi nie przeszkadza ze np jak mi wloski odrastaja to on nie narzeka i nie mowi zebym je zgolila bo to moja indywidualna sprawa jest ... Ale ja sie np . ciezko czuje jak mam wloski na nogach ... wiec je gole !! Z Bikini jest tak samo Fajnie jest uslyszec " ale masz fajnie gładkie ciało " i wtedy juz nie wazne gdzie czy na nogach i " tam " ...
z Twoim facetem jest cos nie tak !!
Jak mu sie nie podobasz taka jaka jestes i chce cie zmieniac na sile to ja bym nie dawala szans takiemu zwiazkowi .
No makabra. Co to w ogóle za pomysł golić nogi do kolan? A makijaż też sobie robisz na połowie twarzy? Spodnie też zakładasz na jedną nogę, a drugą nogawkę podwiązujesz w pasie? Nie stwarzaj sztucznych problemów. Tak jak lolinka radziła, bzyknij golarką trochę wyżej, albo użyj maszynki - nie gryzie zapewniam cię. A jeżeli to sprawa lenistwa, to poproś chłopaka żeby cię wygolił...Ich to kręci...A ten twój to już szczególnie się ucieszy, bo w końcu gładkie nogi będzie głaskał...Myśl dziewczyno.
[ Dodano: 2007-08-16, 20:50 ]
Musiałam coś w tym temacie dopisać, tak ku przestrodze, gdyby któraś z was próbowała takich technik golenia hihi. A może ta zasmucona wraca na forum, żeby sprawdzać czy się trendy nie zmieniły? Kto wie...
_________________ Złoty widzisz to, co ja? Nie pokonamy tego zła...
Wysłany: 2007-08-17, 21:51
Polecający: google
lolinka napisał/a:
no przeciez napisała ze moze to byc problem natury hormonalnej wiec to juz nie ejst kwestia mody a natury. Czytanie ze zrozumieniem nie jest trendy ale sie przydaje ;]
Jeżeli ktoś ma problemy natury hormonalnej to raczej do lekarza a nie golić, bo można się na śmierć zagolić To się da leczyć z tego co wiem. No chyba że ktoś lubi pół dnia w łazience, mnie by coś trafiło.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Ja tam sobie nie wybrażam nie golić nóg czy pod pachami. przyznaję są dni kiedy mi się nie chce, ale jakoś nigdy nie dopuściłam do kosmicznego gąszczu.
A tak wogóle to jak nas facet pokochał to powinnyśmy mu się podobać takie jakie jesteśmy.. przecież na początku tak jest...
Może chlopak jest wrażliwy na takie rzeczy, ale to trochę dziwne, bo skoro Cię kocha, to nawet by tego nie zauwazył, a jesli to by mu to nie przeszkadzało. Ja natomiast widzę w sobie same wady,a mój chłopak uparcie twierdzi że jestem idealna i on mnie kocha taką jaką jestem, mimo iż palcem mu pokazuję moje fałdki na brzuszku i inne takie defekty...
napisze tak jesli facet by cie naprawde kochal to dla niego nie wazne by bylo to ze masz troszke wloskow tu i tam i ze przez to nie chce z toba uprawiac sex moim zdaniem to jest dziwne bo powinien cie szanowac taka jaka jestes i to co masz a nie aby mowil ci co masz robic wedle jego widzimisię abys mu sie bardziej podobala nie patrzac na to czy ci cie to podoba czy nie..
Mój facet mnie akceptuje w 100% mam szczęście mogę mieć kilometrowe włosy na nogach i jemu to nie przeszkadza, cały czas mnie przekonuje że jestem sliczna itd, itp. więc nie rozumiem tego gościa, jeśli zalezy mu tylko na Twoim wyglądzie to olej go. Facet powinien kochac i szanować Ciebie, nawet jeśli mu sie pokażesz nieumalowana i z tłustymi włosami
_________________ Albowiem taki jest człowiek, jakie myśli w jego sercu
Mój facet mnie akceptuje w 100% mam szczęście mogę mieć kilometrowe włosy na nogach i jemu to nie przeszkadza,
jaaaasne , a spróbuj takie zapuścić ;p Oni wszyscy nas kochają dopoki wyglądamy tak jak chcą. Ale to działa i w druga strone - jak facet dba o siebie , łądnie pachnie to i miło jest sie do niego przytulić. Faceci maja to samo więc nie łudźcie się ze z tłustymi włosami i pietruszką na zębach będziemy dla nich smakowitym kąskiem ;p
[ Dodano: 2007-09-06, 13:20 ]
wieper napisał/a:
bo powinien cie szanowac taka jaka jestes
wszystko fajnie, szacunek itp , ale gdyby mój facet był brudny to juz nie chodzi o to że "on taki jest i nie wolno go zmieniac bo to jego stajl i szacunek dla niego " tylko poprostu jest brudny i sie nie myje i coś trzeba z tym zrobić.
I jeśli dziewczyna sama nie wie ze gładkie nogi to estetyka i dla niej samej i dla faceta no to mamy problem.
I nie piszcie że każdy jest inny i lubi co innego , bo myć uszy musi każdy a kobiecie w pewnym wieku dochodza jeszcze inne obowiązki by wyglądac na piekna i zadbaną.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum