ForumNasze.Net Strona Główna

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

ogame

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-12, 20:32   

nie rozumiem - to jakiś wielki problem, żeby ogolić całe nogi? :/

no chyba, że facet mówi "ogól, bo cię rzucę" to tu już trzeba uważać na gościa. Ale jak prosi bo mu to przeszkadza to ja się mu nie dziwię...

mnie np wkurzają włosy na moich udach i chociażby sama dla siebie je golę.

-Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!

kupa.

Kochanica :luka:

raf56  

Wysłany: 2008-04-13, 19:56   

i bardzo dobrze,włosy na nogach u kobiety to rzecz niepożądana,pozdro

cotopaxi  

Wysłany: 2008-04-13, 20:47   

mam wrażenie, że to poprostu moda tyleze niektorzy jej ulegli a inni nie (chodzi mi zarówno o mężczyzn jak i kobiety). znam facetow ktorzy wrecz wola 'zarosniete', nawet lydki (wiekszosc jest starej daty, ale to chyba potwierdza moja teze).
nie bede pisac, ze jak ktos woli zarosniete/lyse/pol-lyse/w szlaczki to jest dziwny, nietolerancyjny i tak dalej.
osobiscie nie gole nog powyzej kolan, co nikomu jeszcze nie przeszkadzalo. ale ja sama np facetow z ogolonymi nogami nie znosze (bez zgledu na kazda inna zalete typu atletyczna budowa plywaka/kolarza).

a propos 'nieprzyjemnosci w dotyku' - swiadectwo tego, ze kobieta lepiej przystosowana jest do zycia w trudnych warunkach - faceci maja zarost w postaci gestej szczeciny nie tylko na lydach/udach ale i w kazdym innym miejscu. zastanawiam sie co ktory by zrobil gdyby dama jego serca poprosila go by zgolil wlosy na plecach, pod pachami albo na klacie (i czy przyznalby sie najlepszym kumplom ze to zrobil - gdyby zrobil)

!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!

lolinka  

Wysłany: 2008-04-16, 00:19   

cotopaxi napisał/a:
zastanawiam sie co ktory by zrobil gdyby dama jego serca poprosila go by zgolil wlosy na plecach, pod pachami

akurat to dla mnie normalne ze w niektórych miejscach owłosienie jest zbędne i jak nie trawie krzaków pod pachami czy to u kobiet czy u męzczyzn tak nie wyobrażam sobie zadbanej kobiety z włosami na nogach ;] Owłosienie u męzczyzny na klacie czy na noagach to jego atrybut męskości i charakterystyczna rzecz - ale jeżeli byłoby to owłosienie nadmierne i wyglądające nieestetycznie to prosiłabym swojego faceta o usunięcie az do skutku ( i zadne argumenty o naruszanie indywidualności mnie nie ruszą ;p )

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-18, 22:40   

ech kobitki, golić się trzeba i już ;] i to nie jest wymysł faceta, bo jeżeli informuje delikatnie, że go to nie podnieca, [a nie mówi, że jak nie zgolisz to rzuci] no to trzeba chyba się "poświęcić" i jednak te włosy zgolić :]

lolinka napisał/a:
Owłosienie u męzczyzny na klacie czy na noagach to jego atrybut męskości i charakterystyczna rzecz - ale jeżeli byłoby to owłosienie nadmierne i wyglądające nieestetycznie to prosiłabym swojego faceta o usunięcie az do skutku

nie mówiąc już o włosach na dłoniach np. ;]

nasz gość od informatyki włosy na dłoniach ma, na palcach nawet, dramat xD ale zgolił ostatnio, teraz ma takie ostre krótkie włosy. dramat nr. 2 xD

kupa.

KlauduSiaa 

Wysłany: 2008-05-07, 15:43   

Szczerze to dla mnie jest to troche dziwne. Mojemu chłopakowi nie przeszkadza jak czasem nie ogole nóg.. Mówi że nie widać. W miejscu intymnym tez nie zaczełam sie golić tak szybko. Nie przeszkadzało mu. Oczywiście woli jak mam co nieco gładziutkie ale nie robi mi scen jak czasem ( zadko mi sie zdarza) sobie odpuszcze.

blondyna1005  

Wysłany: 2008-05-21, 19:08   

Ja tez gołę włoski na udach. One bardzo ale to bardzo wolno mi rosna, a poza tym nie widac ich i nie czuc gdy sie ich dotyka.

zogusia 

Wysłany: 2008-06-02, 14:52   

hehe fajnie się was czyta;) ale wiecie co ... Wy to macie problemy,
ja osobiscie nie gole sie regolarnie, przerazajace co? mojem chlopakowi to nigdy nie przerazalo, musisz miec samolubnego chlopaka, co tu dodac... wazne by partnerowi bylo przyjemnie prawda? ty nie lubisz golic nug powyzej kolan, powinien to zakakceptowac. Pozdrawiam. :]

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-02, 19:50   

zogusia napisał/a:
musisz miec samolubnego chlopaka, co tu dodac... wazne by partnerowi bylo przyjemnie prawda?

boże drogi, sama sobie zaprzeczasz! skoro ważne, żeby partnerowi było przyjemnie, to chyba warto uszanowac jego pragnienie i się zgolic?
już pomijając higienę i dobre samopoczucie....

kupa.

zogusia 

Wysłany: 2008-06-02, 21:19   

haha, higiene? od kiedy wlosy maja do czynienia z higiena? przeciez Bog dal nam zarost po to by go miec a nie golic. zal.

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-06-02, 21:34   

zogusia napisał/a:
przeciez Bog dal nam zarost po to by go miec
Tak, między innymi po to, by włosy regulowały i utrzymywały ciepłotę ciała, zanim zaczęliśmy odziewać się w skóry upolowanych zwierząt. Trochę czasu zdążyło już minąć.
lolinka napisał/a:
nie wyobrażam sobie zadbanej kobiety z włosami na nogach ;]
Ja też nie. Depilacja w przypadku kobiet to dla mnie elementarny zabieg, jak mycie się. Kwestia samopoczucia, komfortu i najzwyczajniejszej w świecie estetyki.

grlało, matulu

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-02, 22:50   

zogusia napisał/a:
haha, higiene? od kiedy wlosy maja do czynienia z higiena?

jeżeli dla ciebie nie mają, to ja się nie chcę zbliżać do ciebie... jak masz miesiączkę, to też się nie golisz? :|

zogusia napisał/a:
przeciez Bog dal nam zarost po to by go miec a nie golic.

co ty gadasz? zarost, z tego co mi przynajmniej wiadomo, jest swego rodzaju "narządem" zanikającym - w miare ewolucji ludzie mają go coraz mniej, bo jest niepotrzebny. a to, że "Bóg go stworzył, niech jest" to nie jest wytłumaczenie... a włosy na głowie obcinasz, farbujesz? po co, Bóg je stworzył, niech rosną!

zogusia napisał/a:
zal.

błagam nie wyjeżdżaj mi z takim tekstem bo trace mniemanie o Tobie ^^

sis napisał/a:
lolinka napisał/a:
nie wyobrażam sobie zadbanej kobiety z włosami na nogach ;]
Ja też nie. Depilacja w przypadku kobiet to dla mnie elementarny zabieg, jak mycie się. Kwestia samopoczucia, komfortu i najzwyczajniejszej w świecie estetyki.

i dla każdej kobiety powinno to byc logiczne...

kupa.

jaro21_89  

Wysłany: 2008-06-02, 22:59   

Karczoch napisał/a:

nasz gość od informatyki włosy na dłoniach ma, na palcach nawet, dramat xD ale zgolił ostatnio, teraz ma takie ostre krótkie włosy. dramat nr. 2 xD

Mój były belfer miał bardzo gęste i wyraźne włosy na nosie :rotfl: Powaga...
Big L and Left Eye, when we die we hope to see ya...

Karczoch  

Wysłany: 2008-06-02, 23:00   
Post wygaśnie: 08.31, 23:00

jaro21_89 napisał/a:
Mój były belfer miał bardzo gęste i wyraźne włosy na nosie :rotfl: Powaga...

NA? a nie w? o gasz xD

kupa.

Biene  

Wysłany: 2008-06-03, 13:51   
   Polecający: www.google.pl

Boshe, kobieta ma byc czysta, zadbana i delikatna w dotyku. Wygladac estetycznie. "płec piekna" zobowiazuje do dbania o siebie i czesto wiekszych wysiłkow w porownaniu do naszych mezczyzn. Kazdy ma wybor, golic lub nie, myc sie lub nie, prasowac ciuchy lub nie... nich sie tylko te leniwe nie dziwia ze nie maja powodzenia u chłopakow i ze zostaly pokrzywdzone przez los O.o Zawsze moga sie przerobic na chłopa i nie golic na ciele a zaczac na twarzy O.o

Osobiscie nie dziwie sie chłopakowi ktory zasugerował dziewczynie ogolenie ud. Gdyby mu to nie przeszkadzało nie mowił by ci o tym. osobiscie jestem po jego stronie. Jestescie razem a wiec wiesz ze liczy sie dla niego cos wiecej niz gładkie uda. A mysle ze skoro odwazył Ci sie to powiedziec to czuje sie juz przy Tobie pewnie. Tylko pozazdroscic i spełnic zachcianke mezczyzny.

Odpowiedz do tematu