Wysłany: 2008-03-05, 18:00 Odchudzający Pas Vibro Action
Witam wszystkich!
Mam na oku zamiar kupić z telezakupów Mango pas odchudzający Vibro Action. Lecz zanim dokonam zakupu Chciałabym zapytać Was (zwłaszcza tych co już go zakupili i go mają) czy opłaca się inwestować w takie rzeczy. Opłaca się to kupować??? Ma ktoś może Vibro Action i widzi jakieś rezultaty w chudnięciu i ujędrnianiu ciała?? Ile czasu to stosujecie?? Na co on jest zasilany???
PROSZE TAKZE BRAC UDZIAL W ANKIECIE!!!
szczerze ? nie posiadam takiego czegoś ale i tak bym tego nie kupiła, najlepsze na odchudzanie dieta ! i ćwiczenia taka prawda, jak bedziesz jesc tony to Ci nawet pas nie pomoże : P
czy opłaca się inwestować w takie rzeczy. Opłaca się to kupować??
Nie posiadam, ale mogę spokojnie odpowiedzieć: nie opłaca się. Sam pas cudów nie zdziała, a jeśli stosujesz dietę i ćwiczysz, to po co pas (który najprawdopodobniej nie robi nic )?
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
nie wierzę w magiczne działanie takowego "urządzenia", a pieniądze przeznaczone na takowy zakup to już kompletne marnotrawstwo. Już wolałabym kupić sobie z mango te klapki, dzięki którym się chudnie nawet siedząc, wystarczy tylko je założyć na swe stopy..
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Już wolałabym kupić sobie z mango te klapki, dzięki którym się chudnie nawet siedząc, wystarczy tylko je założyć na swe stopy..
xD A to nie są te od prostowania kręgosłupa za pomocą masażu pięt?
Ech, prawdziwym hitem to byłyby klapki, których nie trzeba zakładać, a tylko wrzucić do szafy, żeby schudnąć ^^ Takie to nawet ja bym kupiła.
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
A to nie są te od prostowania kręgosłupa za pomocą masażu pięt?
Przykro mi, muszę Cię rozczarować, dzięki tym klapkom się chudnie, wiem, bo oglądałam kiedyś telezakupy mango, mają coś w sobie, że gdy pykasz, pykasz, a w telwizji nic nie ma to jakoś zatrzymujesz się na tej stacji i oglądasz xD Jednak ta reklama tego odchudzającego sznurka mnie nie przekonała, w nią jakoś nie uwierzyłam.
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
urządzenie urrządzeniem -ono może pomóc ale nie odwali całej roboty za ciebie. to zależy jak sie odżywiasz czy się ruszasz itd. to może i przyśpieszy spalanie tłuszczyku ale na pewno nie tak raz ciach
Mam taki wynalazek gdzieś w domu. Działa na prąd, o dziwo. I ma różne programy - po ileśtam minut, różne sposoby wibrowania. I powiem, że używałem kilka razy dla zabawy. Chyba coś działa bo czuć te całe wibracje i poci brzuch. Ale mówiąc szczerze to po kilku sesjach wcale nie przypominam Szwarcenegera..
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
wystarczy troche cierpliwosci,zmniejszenie spozywanych slodyczy i bedzie super
i do tego pewnie stosowna dieta, zestaw ćwiczeń - i rzeczywiście zrzucenie paru kilogramów będzie możliwe, tylko czy to będzie zasługa pasa? Jakoś sceptycznie podchodzę do takiego 'wynalazku' ułatwiającego odchudzanie.
Jakoś sceptycznie podchodzę do takiego 'wynalazku' ułatwiającego odchudzanie.
Ja też. Podejrzewając, że taki pas to po prostu efekt placebo - dorzucając do takiego pasa dietę i ćwiczenia nie sposób nie schudnąć. Także bez pasa ;p
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
widać to taki 'pobudzacz' psychiczny - dana osoba nakłada takowy pas, poza tym ćwiczy, stosuje diety, ale wierzy w cudowność, magię tego wynalazku i dzięki temu łatwiej znosi trudy odchudzania, a widoczne efekty przypisuje działalności cudo paskowi ;p
widać to taki 'pobudzacz' psychiczny - dana osoba nakłada takowy pas, poza tym ćwiczy, stosuje diety, ale wierzy w cudowność, magię tego wynalazku i dzięki temu łatwiej znosi trudy odchudzania, a widoczne efekty przypisuje działalności cudo paskowi ;p
Nie dziwne. W końcu ta osoba wydała na niego sporą sumę i chce wierzyć, że było warto i nie da się przekonać, że pas nic nie zdziałał. Nie chce pogodzić się z faktem zmarnowania pieniędzy.
_________________ (...) The tiny strings inside our genome, they own us, they control us, and they torture us. Do not reproduce, do not support them, bring them to an end. Stop the agony of concious life, eradicate life.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum