No tak jeżeli ta dieta ma tylko 600 kcal to rzeczywiście mało i nie bardzo było by dopasować dawki leków. Przy cukrzycy powinno być chociaż 1000-1200 kcal bo jeżeli mniej to może dojść do hipoglikemi.
Aż się pochwalę: po 1,5 tygodnia diety 1000 kcal, bez szczególnego wysiłku -3 kg Niezły mobilizator. Jeszcze drugie tyle, dla równego, okrągłego rachunku i będę bardzo zadowolona z siebie ;]
W 1,5 tygodnia schudłaś 3 kilo? Wow, dobra, ja także się biorę za siebie, bo wszystkie się odchudzacie i nawet Wam to wychodzi to co, ja gorsza? Tyle, że ja zrezygnuje z kolacji, żadnego jedzenia po 17 plus step, ćwiczenia, coś musi mi to dać i mam nadzieję, że to będzie ubytek około 6 kilo, to jest optymalna cyfra, która mnie usatysfakcjonuje i bardzo uszczęśliwi. Nie omieszkam, jak coś z tego wyjdzie oczywiście, się pochwalić rezultatami ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
łooo widze tutaj bardzo duża mobilizacje, ja niestety od 1,5 tygodnia stoje w miejscu i nicccc tez jadam okolo 1000 kalorii na dzien i cwicze, miesnie mnie tak bola ze ho ho i zero rezultatów to przykre :x
Jeśli mamy problemy z schudnięciem najlepiej jest udać się do dietetyka, który dopasuje nam odpowiednią, skuteczną dietę. Jedni szybko tyją i szybko chudną innym i to i to przychodzi z trudem to zależy od organizmu.
eśli mamy problemy z schudnięciem najlepiej jest udać się do dietetyka
jeśli chodzi o mnie, to moim głównym problemem jest po prostu brak samozaparcia się, nie mam widać silnej woli jeśli chodzi o odchudzanie, po prostu nie potrafię, choć bardzo bym chciała utrzymać daną dietę, dlatego u siebie mogę liczyć głównie na ćwiczenia.
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Ja też chcę schudnąć wiadomo idzie lato lepiej żeby mnie greenpeace z plaży nie ściągał , że niby jakiegoś wieloryba wyrzuciło na brzeg he he ;p
Mój problem tkwi właśnie w braku sinej woli a szkoda bo ja jestem z tych co szybko chudną i to bez ćwiczeń i poważniejszej diety, muszę się zmotywować.
Jeśli się odchudzacie, to spróbujcie zmienić swoje przyzwyczajenia i zamienić zwykłą czarną herbatę na czerwoną. Najlepiej pić te herbatę niesłodzoną, bo cukier może osłabiać jej działanie lecznicze. Należy jednak pamiętać, że herbatki odchudzające nie są jakimś magicznym eliksirem tzn. bez odpowiednio zbilansowanej diety i ćwiczeń nie schudniecie. Herbata czerwona ma tylko wspomagać odchudzanie.
Jeśli się odchudzacie, to spróbujcie zmienić swoje przyzwyczajenia i zamienić zwykłą czarną herbatę na czerwoną. Najlepiej pić te herbatę niesłodzoną, bo cukier może osłabiać jej działanie lecznicze.
Ja też chcę schudnąć wiadomo idzie lato lepiej żeby mnie greenpeace z plaży nie ściągał , że niby jakiegoś wieloryba wyrzuciło na brzeg he he ;p
Mój problem tkwi właśnie w braku sinej woli a szkoda bo ja jestem z tych co szybko chudną i to bez ćwiczeń i poważniejszej diety, muszę się zmotywować.
Właśnie problem odchudzania tkwi w głowie. Nic nie pomogą dietki herbatki tabletki. Jezęli nasz mózg się nie przestawi.
Poza tym jeśli np. dodatkowo słodzisz takowe herbatki to one kompletnie nie będą działać, jak dla mnie takowe herbatki powinny być dodatkiem do jakiejś diety, ćwiczeń itp. Same za wiele nie zdziałają.
Ostatnio zmieniony przez Colorblind 2008-04-08, 14:40, w całości zmieniany 1 raz
Witam!
Mam takie pytanie kupiłam sobie herbatkę na odchudzanie „BIO-ACTIVE slim body” czy ktoś jej już używał? Pomogła choć troszkę? A może ktoś z was używał innej herbatki która jest bardzo skuteczna??
Te wasze herbatki są po prostu śmieszne... Nie wiem jak jest z tą, ale moja siostra cioteczna piła coś takiego i ten syf działa po prostu jak środek na przeczyszczenie... Ludzie miejcie rzesz trochę godności i weźcie się za ćwiczenia i zastosujcie dietę... Na pewno zdrowsze rozwiązanie a do tego wzmacnia mięśnie.
_________________ Jestem superbohaterem i ratuję żółwie!
Herbatek o cudownym działaniu nie ma, producenci wykorzystują naiwność ludzi, którzy jak to ludzie często idą na łatwiznę. Wiadomo, że herbata pomaga naszemu organizmowi, oczyszcza, wzbogaca, świetna jest moim zdaniem zielona herbata ale sama w sobie nie sprawi, że się schudnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum