ja bardzo lubie te herbatki.Swoja droga nie wyobrazam sobie pic innych ziolowych ,bezsmakowych.Teraz pije Bio active La karnite Wlosy i paznokcie poniewaz nie daje rady juz z łamiacymi sie wlosami a kolezanka piła i powiedziała ze róznica jest znaczaca wiec cos w tym musi byc.A dodam jeszcze ze pije sie je z wielka przyjemnoscia poniewaz sa strasznie smaczne.
osobiście wolę zieloną.
herbatki typu bio active nie mogę pić na dłuższą metę, bo dosłownie odrzuca mnie od nich. pozostaje mi jedynie zielona o wdzięcznej nazwie "świątynia niebios"
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
od czwartku próbowałam przetestować kolejna dietę, warzywna tym razem : http://diety.sekrety-urody.net/dieta-warzywna.html ale tfuu obiady mi nie podchodzą, zrobiłam sobie tą fasolke z kukurydza i pfff pomidory o tej porze roku nie daja dobrego smaku ; p więc obiad zastepuję sobie jabłkiem i bananem : ) 3 dzień - poszło już 2 kilo polecam, bo mimo, że jest niskokaloryczna to nie odczuwa sie głodu ...
_________________ – Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
– We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać.
_________________ – Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm, sarkazm i orgazm.
– We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać.
Posiłki : 3 [lekkie] w ciągu dnia (śniadanie,obiad,kolacja , choć niekoniecznie ta ostatnia)
Ćwiczenia: Rowerek [1h ] , jakieś biegi (sądzę że 1km wystarczy) i pompeczki na wieczór
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum