Witam!
Mam takie pytanie kupiłam sobie herbatkę na odchudzanie „BIO-ACTIVE slim body” czy ktoś jej już używał? Pomogła choć troszkę? A może ktoś z was używał innej herbatki która jest bardzo skuteczna??
Wysłany: 2007-09-25, 20:08
Polecający: baba jaga ;P
basiulenkaa napisał/a:
Kupić, a dopiero później używać?
Ja myślałam, że robi się na odwrót
ze najpierw sie uzywa, a pozniej kupuje? to jak Ty to sobie wyobrazasz?
bo ja chyba za glupia jestem na ten tor myslenia
nt:
ja tam herbatka nie ufam... chemia to chemia i moze byc tak ze po odstawieniu herbatki efekt jojo i masz Ci babo placek. Lepiej racjonalnie sie odzywiac i cwiczyc ... albo spacerowac codziennie. Jak masz psa to zamiast 5 min. idz z nim na pol godziny i on i Ty poczujecie sie lepiej.
A najlepsza dieta to nie wpier****ć ;]
EDIT:
patrzylam na to zdanie 20 razy i nie wiedzialam co w nim nie tak ;D ale juz wiem i blad poprawilam ^^""
_________________ mam Cie! zjem Cie!
Ostatnio zmieniony przez Kurczol 2007-09-25, 23:52, w całości zmieniany 1 raz
mysle podobnie jak Kurczol, chociaz moja znajoma schudla bo tych herbatkach zrezygnowala z jedzenia ziemniakow itp., przy jakiejs diecie to moze to cos pomaga, ale pijac same herbatki i sie objadajac to raczej do niczego nie dojdziesz
Obawiam się, że od herbatki jeszcze nikt nie schudł. Chyba, że zaprzestał w ogóle przyjmowania jakichkolwiek pokarmów i żłopał jedynie tę herbatkę.
Ogólnie na opakowaniach wszystkich tego typu specyfików jest/powinno być napisane, że wspomagają jedynie proces odchudzania. Jeśli dorzucisz do tego zmianę nawyków żywieniowych i ćwiczenia, to zawarte w herbatkach składniki mogą i poprawiać nieco przemianę materii i spalenie tłuszczu, ale sama herbatka nic Ci nie da.
Kurczol napisał/a:
A najlepsza dieta to nie wpier****ć ;]
o tak ;]
edit: heh, Kurczolku, dopiero teraz załapałam o co chodziło ;p
wniosek: nie przesiadywać na forum nocą, we łbie się od tego mąci ;]
Wysłany: 2007-09-26, 08:41
Polecający: Google =D
Moja siostra pije te herbatki ale też dość ubogo je przez co chudnie. Poza tym ma stresującą pracę co też wpływa na spadek kilogramów. Jednak myślę podobnie jak Szlachcianka. Do zdrowego odchudzania potrzebne są ćwiczenia i aktywny tryb życia
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
Wysłany: 2007-09-26, 08:59
A ja pijam takie herbatki... Z Herbapolu.
Z pewnych powodów nie mogę ćwiczyć i nie ukrywam że pijam je zapobiegawczo. Poza tym tego typu herbaty regulują przemiane materii z którą wiele osób ma problem.
To są herbaty ziołowe i neszkodliwe.
Oczywiście jeśli będziesz nią popijała tabliczkę czekolady albo kebaba to raczej Ci nie pomoże.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Wysłany: 2007-09-26, 09:41
Polecający: baba jaga ;P
goga napisał/a:
Z pewnych powodów nie mogę ćwiczyć i nie ukrywam że pijam je zapobiegawczo
no i w porzadku zapobiegawczo, wspomagawczo tak.
Ale takie herbatki nie moga byc glownym skladnikiem diety. Ja osobiscie pije okolo 2 litrow wody dziennie, ograniczylam jedzenie, a glownie tluszcze, a zamiast cukru korzystam ze slodzika. Naprawde jest wiele sposobow na odchudzanie, ale ja osobiscie nie szlabym w chemie. Jestem moze troche przestarzala, ale wierze w sile cwiczen i racjonalnego odzywiania. Dodatkowo witaminy, bo wiadomo, ze juz teraz ograniczony dostep do owocow i warzyw.
dobra nie wazne dopiero wstalam i tak dobie belkotam ;p
Herbatki mogą pomóc w odchudzaniu. Ale nie wolno z nimi przesadzić. Wiele z nich ma składniki przeczyszczające. Organizm przyzwyczaja się do nich. Jak potem odstawisz herbatkę, to za nic w świecie się nie wypróżnisz.
ja ją używam wogule z bio-active używam herbat,ale po samych herbatach sie niestety chudnie zmieniłam diete, poprostu słodycze wykluczyłam i tłuste jedzenie... raz dziennie ćwicze i schudłam choć już nie musze dalej sie odchudzać to i tak je pije żeby znów nie przytyć
Wysłany: 2007-10-15, 17:09
Polecający: sam trafiłem ;]
Dla mnie to jest bzdura, te wszytskie herbatki itd. Herbatki nic niepomoga, trzeba ciwczyc !! ;] Wiem bo moja kolezanka boryka sie z tym problemem. Jednak ja bym chcial wprost przeciwnie, przytyc, wiecie moze jak? xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum