na ptk butow mom bzika ...
trampkow mom w czy i trocha ... prawie wsyztskie poozdabiane na wszelkie sposoby, lubia po nich smarowac i kupowac pelno roznych sznurowadel ... tera bych chciala takie z camden town tylko niestety kosztuja 200 ... a mie na takie nie stac buuu
Wysłany: 2006-09-24, 08:41
Polecający: dzięki sobie
jakie trampki!? tosz to glany letnie!
jak dla mnie sznuruwki odblaskowe najlepiej na czarnych glanach jedna żółta a druga pomarańczowa + miliony przypinek na nich.
jesli chodzi o ciekawy sposób ozdabiania swoich ciuchów preferuje zawzse i wszędzie mocno potargane spodnie albo obdarte nogawki na 3 częsci i przypięte agrafkami spowrotem w jedno cialo stale ( )
Dj
Wysłany: 2006-10-02, 20:42
Polecający: dzięki sobie
taa do jeansow ktore zaslaniaja cale lydki czyli 4/4 <lol>
Wysłany: 2006-10-03, 07:04
Polecający: Dzięki sobie :)
Ja moje ozdabianie swoich szkolnych tenisówek ograniczyłem do podpisu DRUNK na prawym bucie, ponieważ w s naszej 3 osobowej boxie na ubrania każdy miał takie same buty :D i kiedyś o mało co się nie pomyliliśmy...
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
trampki wiosną latem i jesienią mazałam po nich kiedys, ale cała euforia i zabawa mijała po zakonczeniu dzieła, bo wygladało to co duzo mówić fatalnie . Może i niektorzy potrafia to robic ładnie, ale efekt i tak mija po 2, 3 spacerkach ... nie polecam
ja kupiłam sobie białe trampki i tego samego dnia wziełam się za ich ozdabianie mnóstwo rysunków, napisów a przedewszystkim autografy znajomych mi sie podoba mimo ze moja mama stwerdza ze 'wstyd przy ludziach'
Ostatnio pół miasta przeszłam, żeby znaleść zwykłe, czarne trampki (bez cekinów, nie niebieskie, nie czerwone, nie moro) i w ostatnim sklepie kiedy już kompletnie zwątpiłam znalazłam ostatnią parę w moim rozmiarze^^ dosłownie poczułam, że to przeznaczenie:PP
i nic nie chcialam z nimi robic gdy zupełnie niespodziewanie tknelo mnie coś w sklepie żeglarskim i kupilam sobie niebieski i zielony sznurek, które docelowo służą mi jako sznórówki
_________________ They said it changes when the sun goes down
Wysłany: 2007-08-01, 17:01
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Mi sie osobiscie nie podobaja takie ozdabiane tramki , a z takiej racji bo nie podobaja mi sie w ogole TRAMPKI . Ale nie przeszkadzaja mi one jak sa noszone przez innych . Ja osobiscie nosze na nogach pumy albo rbk i takie sa najlepsze . i ozdabiac nie trzeba bo sa ladne same z siebie
Nie ozdabiam trampek - mam dwie pary - całe czarne i całe czerwone Takie mi się najbardziej podobają. Chociaż ostatnio już w nich nie chodzę spokojnie czekają na jakąś specjalną okazję
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum