Wcale nie noszę trampków a nawet jaki kiedyś nosiłam, nie ozdabiałam. Kiedy chodziłam do gimnazjum naszywałam sobie jakieś małe kwiatki na dole nogawek i czasem na kieszeniach z tyłu, tyle było mojego ozdabiania garderoby.
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
Kolezanka miala akurat wene tworcza wiec strzelila mi kratke xD zreszta mi trampy trzymaja sie gora 1 miesiac odbiegajac od tematu ;] Ma ktos moze trampy z convesa?? Czy podeszwa po miesiacu sie rozwala?
_________________ Już nie noszę sukienek,
nie śpiewam ładnych piosenek
i chociaż jestem dziewczyną,
z chłopakami piję wino!
Wysłany: 2007-08-28, 08:36
Polecający: Internet :P
Ja w trampkach nie chodzę od 5lat, ale będę musiał do nich wrócić (bo w glanach nie mogę chodzić - ortopeda mi zabronił ). Nigdy ich nie ozdabiałem, wole czarne, bez żadnych pierdół.
Co do conversa nie wiem jak się trzyma podeszwa, ale chyba dobrze.
Ostatnio wszystkie moje buty kupuję w HD
_________________ COMA, LED ZEPPELIN, PINK FLOYD, ...............
Ma ktos moze trampy z convesa?? Czy podeszwa po miesiacu sie rozwala?
nie, to była kosztowna przyjemność, ale warta swojej ceny. po ponad roku intensywnej eksploatacji (z zeszłorocznym łódstokiem włącznie) podeszwa ma się wyśmienicie. jest chyba niezniszczalna ;>
Nie, nie lubie ozdabiać. Ale szczerze wole glany, niż trampki.
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
A ja sobie swoje trapostrzały ozdobiłam naszywkami z SOAD i 'Każdy inny, wszyscy równi'':D dodałam kilka ćwieków, agrafek i stały się takie niepowtarzalnie mojo-stylowe:)
_________________ 'w domach z betonu nie ma wolnej miłości....'
ja nie posiadam trampek i jest mi z tym bardzo dobrze wole swoje vansy ;] ;]
tez juz przestalam chodzic w trampkach chociaz zalezy czasm sie jeszcze zalozy : >
z ciekawosci zapytam jakie vansy posiadasz ? tzw emo papcie czy jakis ciekawszy model ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum