Wysłany: 2007-08-01, 07:18
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Ja mam blond pasemka ... ale zaczełam pasemka robic od klasy 1 liceum .. wiec w sumie od niedawana ... Teraz jestem z 3 klasie ... Hmmm mi sie podobaja pasemka u dziewczyn
Ja ostatnio polubiłam pasemka i od jakiegoś czasu mam je na głowie. Z tego co wiem, to wyglądają całkiem nieźle moje brązowe włoski z blond pasemkami:)
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
Wysłany: 2007-08-05, 17:04
Mi się pasemka nie za bardzo podobają. Gdzie nie spojrzeć tam dziewczyna z pasemkami. Jeśli komuś w nich ładnie, to ok, niech ma, ale ja bym się nie zdecydowała.
_________________ Mój Anioł Stróż spadając na ziemię mocno pierdolnął się w głowę...
Nie przeszkadzają mi pasemka u innych, u paru osób nawet mi się podobają. Aczkolwiek sama nie zdecydowałabym się na zrobienie ich, za bardzo lubię swój naturalny kolor włosów
Też nie mam pasemek i narazie wcale o tym nie marze, chociaż niektórym w nich naprawde do twarzy. pod warunkiem że nie jest to zbyt wiele kolorów na raz (ostatnio widziałam chyba z 20!!:oczami: ) no i oczywiście w jakimś naturalnym kolorze
Wysłany: 2007-08-06, 18:08
Pasemka- bardzo fajna sprawa:) oczywiście zależy jak zrobione i na jakich włosach. Osobiście ostatnio preferuję lekkie pojaśnienie- zbliżone do naturalnego koloru włosa i koniecznie asymetrycznie. Wygląda rewelacyjnie:)
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum