Wysłany: 2007-08-17, 17:27 Re: Pasemka na włosach Polecający: google it!
hej emiilka !!!
emiilka napisał/a:
czy podobaja wam sie pasemka??:) i jak tak to jakie takie po wierzchu czy na calosci?
mi sie bardzo podobaja pasemka. sam nie nie nosze bo raczej grzywe krotko scinam, tak blizej skorki, ale u kobietek to moga byc po wierzchu i na calosci, jak dobrze zrobione to calkiem fajnie u niektorych wygladaja.
u niektorych
hmm z moich znajomych to tylko glupie pindy posiadaja taki dodatek na wlosach dlatego jestem do tego uprzedzona by sie czasem do nich nie upodobnic hehe
to juz wole balejaz
Ja mam leciutkie pasemka, ale podobają mi się bardzo, a szczególnie takie kilkukolorowe, które wyglądają bardzo naturalnie, no i lepiej jak na całej głowie, a nie tlyko z wierzchu...
Ale to neisie za sobą konsekwencje, bo farba, albo rozjaśniacz (który ja osobiście mam na głowie) bardzo niszczą włosy, moja koleżanka, farbuje sobie tak ok. reaz w miesiącu włosy i ma tak brzydkie, nie tlye brzydkie co po prostu zmarnowane te włsy, przy tym jeszcze myje codziennie, suszy, prostuje codziennie i źle się odrzywia, włsy jej wypadają, są cienkie, łamią się oraz szopią, ale pasemka na głowie musi być:/ to złe podejście...
co nie zmienia faktu, że jak są włsy zadbane to w pasemkach wyglądają bardzo ąłdnie...:):):)
_________________ "Love is like the wind. I can't see it, but I can feel it."
Mi się pasemka kojarzą z różowymi wytapetowanymi laskami
Rozumiem, że ktoś nie musi być różowy, żeby mieć pasemka, ale takie jest moje skojarzenie
odnosnie koloru rozowego i pasemek to ostatnio jedna znajoma zrobila sobie rozowe pasemka na czarnych wlosach i wyglada naprawde bosko
a co do samych pasemek to mysle ze jesli sa zrobione u dobrego fryzjera to wygladaja fajnie, gorzej jak komus robi je kumpela zwykla farba w domowych warunkach...
yyy jesli mam byc szczera to ekhm niezbyt to fajnie wygalda bynajmniej na tym zdjeciu bo wlosy wygladaja jak syntetyki ... jakbym mogla daj lepsze zdjecie chetnie zoabcze ^^
mi sie podobaja ale takie cieniutkie i tylko na prostych wlosach... ja mam krecone wyglądam jak baran i jakbym jeszcze na to narzucila 5 kolorow to dlatego zawsze mam jednokolorowe wlosy
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum