Wysłany: 2006-05-21, 13:35
Polecający: bierdonka
O_o czy Ty nie widzisz tematu off top i gadu gadu ? tam masz o włosach , mozesz sobie pisac a nie tutaj . Jak to sie ma do wiadomosci ? Czy to jest super nius na skale europejską ze ty sobie robisz pasemka ? Mam nadzieje ze ktos to przeniesie ;] A nastepnym razem to troche pomysl gdzie co umieszczac ;]
pzrepraszam za moje wzburzenie ale nie mogłam wytrzymać ;]
ona sięnie bulwersuje tylko "delikatnie" zwraca ci uwagę ;P
nie podobają mi się pasemka. ;P
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
U dziewczyny to chyba w sumie normalka obecnie, nie? U chłopaka wzbudza to moją ciekawość o tyle, że sam bym tego nie zrobił. Pewne sfery, takie jak zabawa u fryzjera z włosami zostawiam kobietom i tyle
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Wysłany: 2006-05-22, 14:52
Polecający: bierdonka
Dishman napisał/a:
U dziewczyny to chyba w sumie normalka obecnie, nie?
niekoniecznie , teraz raczej w modzie sa kolory naturalne i mi szczerze powiedziawszy takie sie podobaja ,wole brunetki niz blondynki ;]( to jest oczywiscie tylko odnosnie włosów ;p)
Nie lubie farbowania włosów , wole ciekawe obcięcia niz kombinacje z kolorami , po których często wychodzi sie jak papuga , bo kolory sa za mocne albo wyjdzie nie to co potrzeba ... a co najgorsze - odrosty! maatko ... porażka ;]
takze , kto lubi niech sobie robi , mi sie niebardzo to widzi ;]
Wysłany: 2006-05-22, 16:45
Zalezy kto ma pasemka i jak ma je zrobione. Ale zazwyczaj jest tak, ze nawet jezeli z poczatku wygladaja fajnie, to z czasem zaczynaja wygladac tandetnie, a potem widac je tylko przy odrostach, przy czubku glowy.
_________________ (\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!!!
pasemka są takie eloelo, chłopaki pozniej lans po miescie
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum