Nie znoszę dławiących zapachów adidasa i pumy zarówno damskich jak i męskich.
nie zgadzam się. Puma Jamaica jest fantastyczna a poza tym ostatnio w prezenciku dostałem Dolce&Gabbana Pour Homme, mmmm... polecam. A co znienawidzonych to wszystkie te które starsze panie używają na pasterke czy roraty Wilkanocne .. Ludzie mdleją i ich rozumiem..obrzydlistwo!
_________________ "Jesteś tym czym byłem..Bedziesz tym czym jestem Ja"
ja uzywam perfumy, szczególnie lubie wode toaletową Hugo Boss Baldessarini Del Mar jakas tam edycja, a zapach jest swietny. Korzystam jeszcze z Cuby jest bardzo mocna, a wiec biore ją zazwyczaj na jakies imprezy mam jeszcze STR8 taki zielony tez ładny zapach
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
ogólnie nie przepadam za cięzkimi mocnymi zapachami, aż mnie mdli o takiego zapachu, lubie lekkie i delikatne, nie lubie gdy mnie czuć z kilometra tak samo nie lubie gdy ktoś jest takim czyms popsikany, kiedys uzywałam pumy jamajki, póżniej przerzuciłam sie na inna już nawet nie pamiętam co to było,nastepnie używałam Giorgio Armani Code Woman, później był Esprit Life by Esprit był troche ostry ale lubiłam ten zapach nawet bardzo bo kojarzył mi sie z czyms przyjemnym : ) teraz znalazłam idealny delikatny lekki Calvin Klein - Eternity Moment uwielbiam : )
Moje ulubione perfumy są słodkie i kwiatowe. Nie dopasowuje zapachów do mojej osobowosci. Nie cierpie dostawac prfumow na urodziny, tylko ja wiem najlepiej które perfumy najbardziej lubię, na co dzień używam Nazelie Colourful z Bi-es.
_________________ "Mówią, że nie można życ bez miłości.
Uważam że tlen jest ważniejszy." - Dr House
ja lubię chyba wszystkie pefrumy tzn na co dzień wolę takie świeże, lub lekko słodkie, czasem ciężki, "wieczorowy", ale to zależy od humoru
z reguły psikam się Adidasem, Pumą lub Elisabeth Arden Green Tea <=== to ostatnie po prostu ubóstwiam w ogóle perfumy Elisabeth Arden są boskie.
Ja do niedawna używałem lekkiego, przyjemnego Pierre Cardin + wieczorowo Bruno Banani About Men. Teraz Banani przeszedł na dzień, a drugi jest Versace Blue Jeans. I w sumie to jeden mi się znudził, a drugi jest chyba jednak zbyt.. ciężki (?) dla mnie.
Czaje się na Kenzo. Zajebiaszcze jest. Diesel Fuel For Life też jest fajny, chociaż na pierwszy rzut nosa mi się nie podobał.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ja uwielbiam zapachy owocowe.To na pierwszym miejscu.Na drugim swieze-albo cytrusowe,albo morskie,albo bambusowe.
Z konkretnych zapachow uwielbiam Celine Dion-nutes,La coste pink i ktorys z Paris Hilton,nawet dwa,tyle ze konkretnej nazwy nie pamietam.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum