ja lubie PODROBE lolity lepnickiej. pachna zupelnie inaczej wiec nie bede porownywac pod tym wzgledem. sama lolite lepnicka tez jest spoko, ale chyba dla mnie zbyt delikatna, a podroba jest akurat.
lubie jeszcze varens kiss, nazwa kiczowata, jak opakowanie, ale perfum jest super.
_________________ yeah, I do like open windows
Go forth on your path, as it exists only through your walking.
Wysłany: 2008-09-08, 20:38
to tak, moje ulubione, sa chyba sa raczej typowe bo czesto wymieniane Canel Mademoiselle, Esprit Life by Esprit, Puma Jamaica [ta nowa edycja tez jest spoko, ale zdecydowanie bardziej podobala mi sie ta starsza], moschino love, Puma Women [jakoś nigdy nie zauważyłam przy niej nazwy, ale ma taka biala zatyczke] , Escada [nie pamietam nazwy;)]. Ogolnie bardzo gustuje w perfumach wszelakich, byleby trwale byly i czyms mnie urzekly. I nie lubie mieć tylko jednych na polce, bo widok konczacego sie flakonu mnie przygnebia
z meskich zdecydowanie Lacoste essential [czy jakas taka podobna nazwa]. I ogolnie CK tez sa ok;)
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Moje typy: Amor Amor, coco chanel mademoiselle, In love again YSL, Nina Ricci (jabłko) :) są piękne! Jeżeli oczywiście ktoś lubi słodko-owocowe zapachy
Ostatnio zmieniony przez Vioola 2008-11-12, 22:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum