uzywamy
ja np nie lubie słodkich zapachow. za ciężkimi też za bardzo nie przepadam, strasznie np nie podobaja mi sie perfumy damskie Gucci "Rush". Moja znajoma używała i teraz je rozpoznaje, okropne są dla mnie, jakoś drażnią.
używam Hugo Bosa zielonego ktorego dostalem od mamy 2 lata temu na urodziny i Lacoste Hot play ktora dostalem w tym roku, takze od mamy
z damskich zapachów podoba mi sie nowy diesel bodajze i Lacosta chyba zielona. Kiedys podobal mi sie ultrafiolet ale teraz juz jakos tak mnie nie zachwyca.
a z zapachow meskich podoba mi sie strasznie zegna i mexx, niestety nie wiem konkretnie ktore, wiem tylko jak wygladaja
i nie, nie dobieram zapachu do stylu zycia i wygladu, uzywam zwyczajnie tych ktore mi sie podobaja
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
i nie, nie dobieram zapachu do stylu zycia i wygladu, uzywam zwyczajnie tych ktore mi sie podobaja
ja też. w zasadzie perfum używam rzadko, jak mi się przypomni lub jak idę na imprezę albo jak mam randkę
mam słabość do nut cytrusowych i zielonej herbaty.
Little Black Dress, Incadessence, Wish Of Happiness, Pur Blanca, Rouge i jakiejś marki typu BC (sprzedają je czasem hostessy w centrach handlowych ) to moje ulubione zapachy damskie. męskich perfum nie kojarzę z nazw, ale bardzo podobają mi się cytrusowe właśnie, np. The Game
nie przepadam za zapachami ciężkimi, ostrymi. są takie perfumy o nazwie Opium, bardzo ich nie lubię śmierdzą na kilkometr, że się tak wyrażę... linia Celine Dion też mnie nie zachwyca.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ja też nie lubię ciężkich i ostrych. Jakoś kojarzą mi się ze starymi babami. Lubię cytrusowe, owocowe i słodkie też (kiedyś miałam fazę na truskawkowe takie małe psikacze z sephory).
A teraz mam La Rive, Gucci Envy Me i Chupa Chups Divine Paradise. Ale powiem szczerze, że najbardziej mi się podobają te ostatnie I w sumie najcześciej ich używam.
No i stosuję na nadgarstki i za uszami. Rzadko kiedy na ubranie.
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back "
Wysłany: 2008-01-10, 22:56
Polecający: bierdonka
ja używam różnych różnistych : najpierw były Lacoste takie zółte , nie pamietam nazwy , potem Hugo Boss takie fioletowe nie pamietam nazwy , potem Chanel Chance ale szybko mi sie znudziły i zostawiłam je wszystkie dla jedynego słusznego zapachu - Versace - Bright Crystal <cudo> no ale sie skonczyły a drogie cholerstwo więc teraz sie przerzuciłam na coś tanszego ale równie przyjemnego jak zapach Kate Moss. Zobaczymy co mi wpadnie " w nos" pozniej ;p
A z męskich zapachów to nie mam ulubionych , ale dobrze pamietam np zapach STR8 'a czarnego i rozpoznam go wszędzie. Pare innych też by sie znalazło.
Dla mnie męski zapach na męskich ciele to najlepsza rzecz pod słoncem i kazdy bedzie moim ulubionym jeżeli używa go mezczyzna mi bliski ;pp
Jestem dosyć mocno wyczulona na zapachy i wychodzę z założenia, że dobrze dobrane perfumy są jak druga skóra - po jakimś czasie "stapiają" się z osobą, która ich używa i stają się jej indywidualną, wyróżniającą cechą, jak kolor oczu czy barwa głosu.
Dlatego nie eksperymentuję i nie zmieniam perfum; znalazłam swój zapach - Passion Dance - i używam go od dobrych kilku lat.
Nie znoszę słodkich, kwiatowych, owocowych ani morskich zapachów, cytrusowych wręcz nie cierpię, dlatego Passion bardzo mi odpowiada, bo jest dość nietypowy, mocny, ciężki, zdecydowany, z nutką Orientu (tak się to ponoć fachowo nazywa ;p). Inne damskie perfumy dla mnie nie istnieją.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
ja lubię cacharel "amor amor"- sie kończy ;/ trzeba kupić nowe
jeszcze kiedyś kupiłam sobie- całkiem w ciemno Ghost Sheer Summer- też mi się bardzo spodobał
lolinka napisał/a:
A z męskich zapachów to nie mam ulubionych , ale dobrze pamiętam np zapach STR8 'a czarnego i rozpoznam go wszędzie. Parę innych też by sie znalazło.
mam to samo jakiś sentyment mam wogóle do tego zapachu
podoba mi się też Calvin Clain - Truth
dobrze pamietam np zapach STR8 'a czarnego i rozpoznam go wszędzie.
eh, ja też
z damskich perfum podobają mi się jeszcze C-Thru Black Diamonds - odkryłam je kilka lat temu i choć w tym momencie ich nie używam, to dalej mam do nich sentyment zapachy Kate Moss i Aguilery też są ładne, ale jakoś mnie nie zachwyciły.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Wysłany: 2008-01-11, 14:53
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Ja nie przywiazuje wiekszej wagi do perfum - uzywam tego co dostane i co nie smierdzi ;p obecnie uzywam opisanego [ tutaj ] produktu dostalem od dziewczyny ;p i podoba mi sie
jeśli chodzi o męskie perfumy to przede wszystkim czarny, potem zielony STR8, cudo, ogólnie bardzo podobają mi się męskie perfumy ^^ Jeśli chodzi o te, które ja najbardziej lubię to są to: Chanel Mademoiselle, C-Thru Emerald, Oriflame Serene białe.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
jeśli chodzi o męskie perfumy to przede wszystkim czarny, potem zielony STR8, cudo, ogólnie bardzo podobają mi się męskie perfumy ^^ Jeśli chodzi o te, które ja najbardziej lubię to są to: Chanel Mademoiselle,
mogłąbym sie po prostu podpisać, noooo...
ale dodam jeszcze do męskich Cubę, do której mam ochotę sie przytulić nawet jak faceta nie znam ; >
_________________ Ja - metr siedemdziesiąt pięć
dziko rosnącego nieba
Na codzień używam czarnego STR8a, a na specjalne okazje mam Giorgio Armani - Black Code i Emporio White Men. Jeżeli chodzi o zapachy damskie, to uwielbiam Cacharel - Amor Amor i Dolce & Gabana - Light Blue.
Moje ulubione perfumy to Naomi Campbell - Cat deluxe oraz Cat deluxe at night, a także Mexx - High Fly. Nie znoszę dławiących zapachów adidasa i pumy zarówno damskich jak i męskich. A właśnie co do męskich podoba mi się Cartier.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum