Kur** cos od rana mnie ciagle piecze w nosie we dziurkach , i co ja mam robic? Baaaaaaaaardoz to boli + mam katar
prosze o bardzo szybko odp (nie mam czasu do lekarza bo pewnie przejdzie za niedlugo ale nie chce czekac )
Tylko ze mam to raz w roku ( roznie raz w jesien raz w wiosne , no moze czesciej ) i zwykle przechodzi po 2-3 dniach obecnie jest 2 i juz nie wytruymuje
Wysłany: 2008-09-12, 22:02
jeżeli masz intensywny katar, to Ci sie po prostu śluzówka nosa przemęczyła. jak mam bardzo ostry katar to też mi się tak robi. staram się wtedy używać w miare możliwości jakiś kremów czy maści kojących i smaruje nimi najbardziej obolale miejsca wewnątrz mego nosa xD
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
Po pierwsze spróbuj o tym nie myśleć, po drugie przejdź się do lekarza, a nuż to alergia, po trzecie możesz posmarować jakimś wymyślnym specyfikiem nos, a po czwarte nic innego już chyba nie poradzimy ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum