_________________ "A guy walks up to me and asks 'What's Punk?'. So I kick over a garbage can and say 'That's punk!'. So he kicks over the garbage can and says 'That's Punk?', and I say 'No that's trendy!"
uu hcyba lekka przeasa gdzie to przekuwałas ?
ja mam Lip Ring robiony przez moja kumpele i ladnie sie wsyztsko wygoilo wiaomo ze pierwsze 2 dni bolalo ale teraz cacy : ]
Wysłany: 2007-08-15, 19:44
Polecający: Znalazłem je sam!
SweetHeart napisał/a:
krystek911, to nie metal , tylko stal chirugiczna . jezeli sobie zazyczysz to mozesz miec np. złotego lub srebnego kolczyka w jezyku lub gdziekolwiek .. nie gadaj takich glupot
Nie łap mnie za słówka, możesz mieć i sobie kolczyk nawet z poduszki, i tak mi się to nie podoba.
_________________ Uważaj co piszesz, bo inni uważają...co piszesz.
Z czasem przyszła ochota na następny tym razem w wardze zwany standard-labret
zastanawiam sie wlasnie nad zrobieniem sobie kolczyka w wardze bolalo w trakcie przekluwania i po zabiegu? jak tam z gojeniem? ;>
przekłucia prawie wcale nie czułem i nie bolało później trochę bolało bo mi napuchło ale nie zawsze tak jest bo np mojej dziewczynie nic nie było po przekłuciu a jeśli chodzi o gojenie to zależy tylko i wyłącznie od Ciebie jak twój organizm reaguje na takie coś. U mnie goiło sie chyba miesiąc z tego co pamiętam. Może trochę ropieć ale to jest normalna reakcja organizmu na ciało obce.
_________________ You have the right to remain silent
Nie żałuje. Jestem zadowolony jedni mogą mówić że to "pedalsko" wygląda u chłopaka ale zdanie innych na ten temat mnie wali jednym słowem bo wszyscy wypowiadający sie na ten temat w taki sposób nie znali sie na tym i nie mieli nigdy kontaktu z piercingiem a ja niezależnie od sytuacji zawsze bronie swoich racji :D:d
Wysłany: 2007-08-17, 10:09
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
krystek911, nie bulwersuj sie dzieciaku !!
kooondzik, to na pewno fajnie musi wygladac taki kolczyk co ?! Wygodnie ci w nim jest ?! Ja mam od ponad dwoch lat w jezyku i łatwo było mi sie przyzwyczaic do niego
A i z gadzam sie z Toba co do tego
kooondzik napisał/a:
nie znali sie na tym i nie mieli nigdy kontaktu z piercingiem a ja niezależnie od sytuacji zawsze bronie swoich racji
mi taki kolczyk sie podoba dlatego sobie zrobiłem :D na początku może wydawać sie niewygodny bo to w końcu warga ale da sie do tego przyzwyczaić gdy jest dłuższy przed wymienieniem na krótszy to może sie trochę obijać i za chaczac o zęby ale to tylko kwestia przyzwyczajenia później już nawet na to uwagi nie zwracasz
bo wszyscy wypowiadający sie na ten temat w taki sposób nie znali sie na tym i nie mieli nigdy kontaktu z piercingiem
bo przewaznie na ten temat wypowiadaja sie takie osoby ktore wlasnie nie mialy zadnego kontaktu z piercingiem i wielce mowia jakie to jest oblesne ze boli ze robia sie z tego choroby i sraka taka ... wymyslaja bog wie co a tak naprawde sie nie zna na tym : ]
kiedys podobal mi sie kolczyk w pepku ... dzisiaj uwazam to za bardzo oklepane z racji tego, ze nawet 13latki nosza sie dumnie pokazujac swoje pepki, dlatego zrezygnowalam by nie byc taka jak inni
za to bardzo podoba mi sie kolczyk w jezyku tu natomiast pojaiwaja sie pewne obawy przed tego typu " upiekszeniem", bo jakby nie patrzec potem mamy w buzi dziwny posmak metalu....
przebita warga badz brew moim zdaniem okropnie wyglada u dziewczyn .. takie malo kobiece wiec przypisalabym je raczej do facetow
za to bardzo podoba mi sie kolczyk w jezyku tu natomiast pojaiwaja sie pewne obawy przed tego typu " upiekszeniem", bo jakby nie patrzec potem mamy w buzi dziwny posmak metalu....
zawsze możesz mieć kolczyk z bio-plastu moja siostra maila na początku kolczyk w języku z tytanu i żadnego posmaku nie było wiec to są bajki teraz ma z bio-plastu bo jest więcej kulek do tego :D i może sobie zmieniać co chwile
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum