napadło mnie i zaczełam od piatku robić tunel ... mieszka w nim juz 5 agrafek ... zaraz ide do sklepu po modeline i bede robic sobie slimaczka ... no i stopniowo rociagac ucho ... cel 10 mm
wildcat drogi -ale poki co nie maja jeszcze rownorzednej konkurencji..mimo wszystko..
drogo hmm zalezy co ... ale chyba nie mozemy powiedziec ze az tak drogo bo wszytsko maja naprawde dobre ... i w ogole fajne ostatnio kolcyzki nowe wyszly uh sie ostatnio zachwycalam ...
drogo hmm zalezy co ... ale chyba nie mozemy powiedziec ze az tak drogo bo wszytsko maja naprawde dobre ... i w ogole fajne ostatnio kolcyzki nowe wyszly uh sie ostatnio zachwycalam ...
podstawowe modele wychodza dosc drogo - w porownaniu z tym, w jakiej cenie mozna je dostac w innych ; stacjonarnych sklepach... ale wybor maja najwiekszy i inne modele raczej unikatowe na naszym rynku, wiec te akurat trudno z czymkolwiek porownywac
Wysłany: 2007-02-07, 10:29
Polecający: Nori
Ja mam kolczyki tylko w uszach. 3 w lewym i 1 w prawym i musze przyznac, ze przekluwanie uszu sprawiało mi ogromną przyjemność. Mam nadzieję, że to nie są jakieś masochistyczne objawy ^^
W szkole czasami widuję chłopaka, który ma po kilka kolczyków w uszach, w brwi i pod ustami. Ble, okropnie to wygląda.
Rozumiem, jeden kolczyk gdzieś... ale aż tyle o_O bez przesady.
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Wysłany: 2007-02-13, 21:57
Polecający: wyszukiwarka google ;> ;-)
mictatencuhtli napisał/a:
-czy ktos sie aby nie orientuje ,gdzie jest mozliwosc zakupienia kolczyka SURFACE - ze sztanga z bioplastu?
a tak on mniej wiecej wyglada /sztanga bez kulek/:
I________I
ni ma bioplastowych ;P
a jak wygniesz to odegnie sie spowrotem.
generalnie tytanowa, ale nie wiem czy dasz rade ja wlozyc w ten kanal po bananie.
(jesli to wciaz o kark chodzi)
ni ma bioplastowych ;P
a jak wygniesz to odegnie sie spowrotem.
generalnie tytanowa, ale nie wiem czy dasz rade ja wlozyc w ten kanal po bananie.
(jesli to wciaz o kark chodzi)
a w ogole to jak gojenie postepuje?
juz nie chce jednak surfejsa, bo on jest co prawda do powierzchniowych,ale nie na karku - bo do tego za sztywny jest, wiec zostaje przy bio - juz sie wszystko wyrownalo i gojenie tez praktycznie zakonczone
hyh. a mnie napadło i do moich 5 dziurek w uszach dorobiłam jeszcze 2. ruszyłam prawe ucho, w którym miała byc tylko jedna dziurka. no ale cóż. są dwie. w lewym zrobiłam sobie dziurkę w środku tak jakby.w tej części małżowiny najbliższej wejściu do ucha.
no, a w przyszłym tygodniu przebiję sobie wargę z lewej strony i zamontuję kółeczko. a jakoś w marcu kolczyki w brwi.
_________________ bo z karuzeli bliżej nam do gwiazd. chłopaku.
wiecie co wam powiem : > nie oplaci sie robic tunelow w salonach je je : P modelina to jest jednak bardzo dobra rzecz jak i pedzelek do farb : > z malutkiej dziurki poprzez agrafki potem modeline i pedzelek zrobilo sie prawie 4 mm : > powoli powoli ale do przodu : ]
otoz me dzielo : P
wiecie co wam powiem : > nie oplaci sie robic tunelow w salonach je je : P modelina to jest jednak bardzo dobra rzecz jak i pedzelek do farb : > z malutkiej dziurki poprzez agrafki potem modeline i pedzelek zrobilo sie prawie 4 mm : > powoli powoli ale do przodu : ]
otoz me dzielo : P
tak do 8-10mm jeszcze troche zostalo..
chyba,ze chcesz skonczyc na 4mm - ale slusznie - nie ma to,jak "wlasna robota"
Wysłany: 2007-02-28, 23:48
Polecający: wyszukiwarka google ;> ;-)
poszczelona, jak rozciagasz modelinka to dobrze ja uformuj bo dziurki moga wyjsc nierowne, pofaldowane.
(albo rozpychaczami gotowymi)
i poslizg stosuj ;-)
i nawilzaj (np. masc z witamina E) bo modeling czasem wykazuje tendencje do wysuszania skóry wokol powstajacej dziurki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum