Conor, cieszy mnie twój post, bo właśnie rozciągam na nowo uszko, tym razem tą "główną" dziurkę i martwię się, jak to z tymi kolczykami będzie ale jeżeli nie ma problemu, to spoko
Piercing dobry. Przebite lewe ucho w trzech miejscach (wkrótce industral), tunel 12mm w prawym, spirala na wardze (szkoda, że zrobiona przed boomem na emo, jakby była zrobiona pół roku później, opos czułby się bardziej zaj*bisty), brewka kiedyś, ale przeszkadzała.
Wysłany: 2008-05-07, 09:26
Polecający: google
Karczoch napisał/a:
^
Panna_Nikt napisał/a:
helixa pewnie będę robić
helixa...?
no tak.
zależy co rozumiesz pod pojęciem helix (;
to po prostu zwykłe przekłucie w "górnej częsci" ucha,no.nie wiem jak to wytłumaczyć.
no chrząstka tak jakby.
a może mi się pomerdało
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Ta mądra nazwa "Helix" mi się podoba, odczuwam językoznawcze piękno, które zawiera się w tym słowie, jak Ty sis niegdyś w nazwie "operator dywergencji". Co do samego umiejscowienia kolczyków i ich wyglądu to mnie ujmują - bardzo mi się w tym miejscu podobają - i znów się potwierdza to, że jeśli chce się pięknie wyglądać, mieć takowy piękny kolczyk, to trzeba cierpieć ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
aż tak bardzo nie boli a gojenie zależy jak kto znosi ogolnie przekłuwanie, w chrzastce mi np zagoiło sie bardzo szybko na samej górze i nie jest to aż takie cierpienie, igła ciężko co prawda wchodzi ^^
na tragusa bym sie skusiła no ale mam jakies opory, ktoś sam sobie przekuwał ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum