połączenie pępek + język do dla mnie jakaś masakra. ale to może ja jestem dziwna ^^
nie cierpię kolczyków w pępku.
no, wypowiedziałam się
a co do helixów to miałam jednego bardziej na górze, ale nosiłam wtedy warkoczyki i kolczyk tak mi się o nie haczył że nie mogłam znieść bólu i zmiana kolczyka nie pomogła...
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
połączenie pępek + język do dla mnie jakaś masakra.
To zależy, jaki kolczyk założysz. Jeśli kostkę toaletową z kryształkami, motylkami, serduszkami czy inszym paskudztwem faktycznie połączenie średnie, ale można przecież nosić zwykłe kółko albo bananabell ("banana"). I od razu lepiej się to komponuje. Pomijając drobny szczegół, że niewiele osób zagląda Ci do ust, więc nie bardzo widać, czy do kompletu z pępkiem nosisz kolczyk w języku, czy nie ;p
Kolczyk jak kolczyk, tyle, że najlepiej prezentuje się na idealnie płaskim brzuchu. Radośnie eksponowany, w zestawieniu z fałdkami, boczkami i wylewającym się tłuszczykiem, wygląda obrzydliwie.
dowód rzeczowy znaleźć można na tej stronie. Szczerze mówiąc- mnie to przeraziło. Jesli ktoś się dokopie do galerii zdjęć...to życzę mocnych nerwów. A tak, podaję orientacyjnego linka, żeby każdy, kto zechce tam wejść, najpierw zastanowił się trzy razy
Wysłany: 2008-05-08, 21:29
Polecający: google
sis napisał/a:
Karczoch napisał/a:
połączenie pępek + język do dla mnie jakaś masakra.
To zależy, jaki kolczyk założysz. .
Ja do helixa noszę banana. Tzw. do brwi.
Wystaje,ale jestem zadowolona (;
Jej ja jestem cholernie wrażliwa na ból związany z igłą
Nos miała przekłuty 3/4 razy coś koło tego.Wytrzymałam.
Ale helixa boję się kłuć. Nie wiem dlaczego,no boję i już.Że wepchnę igłe do polowy,a potem ....wyjme .I będzie .
nie bój się, helix nic nie boli ^^
tzn mnie nie bolało samo przebijanie, tylko ciepło mi się w uchu zrobiło, momentalnie grzejnik
jak pępek przezyłaś, nos, to co tam helix
_________________ -Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!
Wysłany: 2008-05-10, 17:50
Karczoch napisał/a:
nie bój się, helix nic nie boli ^^
tzn mnie nie bolało samo przebijanie, tylko ciepło mi się w uchu zrobiło, momentalnie grzejnik
jak pępek przezyłaś, nos, to co tam helix
A ja nie mam w pępku.To nie dla mnie
Helixa zrobie,tylko się musze w sobie zebrać : >
Absurd własnie z tym kolczykiem problem,jest tego rodzaju,że goi sie dosyć długo i ciężko.Co jak co,ale ręka jest bardzo narażona,na bakterie ,zarazki i te pierdoły,wiec wygojenie go praktycznie graniczy z cudem
Twarz obu tych panów jest wg.mnie mocno przesadzona,mi się duże tunele nie podobają,ot co.I ta ilośc kolczyków na całej twarzy.Ja dziękuje,nie. W jego charakter nie wątpie,miły może i być,ale mówie akurat o wyglądzie (;
Ale każdy swoje życie ma,o.
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
z tym kolczykiem problem,jest tego rodzaju,że goi sie dosyć długo i ciężko.Co jak co,ale ręka jest bardzo narażona,na bakterie ,zarazki i te pierdoły,wiec wygojenie go praktycznie graniczy z cudem
krata90 napisał/a:
oj hand web strasznie się goi... miałam go tylko kilka dni cały czas haczyłam o włosy, przebicie nic nie bolało ale te zaczepianie o rzeczy masakra...
nie straszcie, bo mam zamiar umówić się z piercerką
będę dbać o rękę, moczyć w szarym mydle, czarować, nie wiem co jeszcze, ale zrobię sobie.
Cytat:
A ja nie mam w pępku.To nie dla mnie
a to przepraszam
Panna_Nikt napisał/a:
mi się duże tunele nie podobają,ot co.
o to to, własnie, mi też nie, chociaż z chęcią bym zobaczyła pluga w postaci plyty winylowej ^^
ale zdecydowanie bardziej przeraża człowiek-kot... przynajmniej mnie
Wysłany: 2008-05-11, 21:19
Karczoch napisał/a:
ale zdecydowanie bardziej przeraża człowiek-kot... przynajmniej mnie
Mnie bardziej człowiek- wąż
Karczoch czyli,że zamierzasz hand-web'a ? : >
Ale świetnie (;
Moja koleżanka miała,zdjęcie mi wysyłała ;super,ale zachaczyła i... i nie ma juz xd ale nie straszymy,ja bym zrobiła,bo śliczny jest,ale musisz się poświęcic z deka (;
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum