Ja jak narazie mam tylko przepibe uszy, ale gdy skoncze 18 lat, chce miec kolczyka nad ustami i w jezyku, a dlaczego? Dlatego, ze zawsze mi sie podobaly kolczyki, nie tylko na uszach, a poza tym zawsze marzylam o tym.
Łii!
Urodziwy ;> Jak tylko na koncie pojawi mi się stypendium, sprawię sobie takie cudo, namyśliłam się wreszcie. Sama się trochę boję w tym miejscu dziabać, więc dam zarobić salonowi ;]
Sama się trochę boję w tym miejscu dziabać, więc dam zarobić salonowi ;]
ja tam po raz kolejny nie dałam im zarobić i powiem że nawet nie czuje sie gdy igła przechodzi miała problemy z włożeniem kolczyka bo wenflon 1.1 no a kolczyk 1.2 ;x tak to by psozlo gładko a no i mialam schiza ze mi igła do ucha wejdzie jak przekłuje do konca :x
Dla mnie przekłuwanie czegokolwiek u dziewcząt świadczy ze zniżonym poziomem IQ i bezsensem. Każdy NORMALNY chłopak lubi dziewczyny które nie niszczą sobie urody przez ten piercing, po prostu wolą naturalne dziewczyny . No owszem, nie przeszkadza nam to, że sobie pomalujecie paznokcie czy pokręcicie włosy, ale żeby sobie przekłuwać języki, usta, brwi to już duża przesada. (Nie mówię tu o kolczykach w uszach bo to jest normalne zdaniem każdego). Wiem, że zostanę skrytykowany za ten komentarz, ale mam nadzieję, że dotrze on do was i może niektóre z Was przekona, że żeby być ładną nie trzeba cierpieć.
Dla mnie przekłuwanie czegokolwiek u dziewcząt świadczy ze zniżonym poziomem IQ i bezsensem.
oO ohh tak kocham gdy ktoś mówi ze jestem głupia bo mam kolczyk tu i tak : ) to ja w takim razie gratuluje jakże cudownej pomysłowosci, od kiedy wyglad swiadczy o mądrości czlowieka : P czlowiek kot ma np 170 IQ ; )
Hellblade napisał/a:
(Nie mówię tu o kolczykach w uszach bo to jest normalne zdaniem każdego).
Każdy NORMALNY chłopak lubi dziewczyny które nie niszczą sobie urody przez ten piercing
co znaczy 'normalny'? Czy kryterium normalności u faceta ma być to, że nie lubi dziewczyn z kolczykami? Niesamowite, więc morderca ze skrzywioną psychą, który po mieście lata z siekierą jest normalny, bo nie lubi dziewczyn, które niszczą sobie urodę przez piercing! Niesamowite!
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
co znaczy 'normalny'? Czy kryterium normalności u faceta ma być to, że nie lubi dziewczyn z kolczykami? Niesamowite, więc morderca ze skrzywioną psychą, który po mieście lata z siekierą jest normalny, bo nie lubi dziewczyn, które niszczą sobie urodę przez piercing! Niesamowite!
Normalny to taki który moim zdaniem nie jest Gothic-Boyem i nie ma wytatuowanego na czole napisu "JE&AĆ POLICJE".
Jakiś dziwny ten Twój przykład.
Cytat:
'świadczy o'
Mierzyłeś i porównywałeś wyniki, czy to taka Twoja radosna teoria?
Mierzyć to sobie możesz temperaturę pokojową - takie wyniki się sprawdza. Zadam Ci takie pytanie, dlaczego większość ładnych modelek - Polek które są naturalne - nie przekłuwa sobie języków, przegród nosowych? No czemu?
Cytat:
Każdego kogo? Rozmawiałeś ze wszystkimi ludźmi na ziemskim globie, że pozwalasz sobie na tak daleko idące uogólnienia?
Hmm, też umiem łapać za słówka.
Cytat:
Gratulacje, nie ma to jak oceniać inteligencję po wyglądzie.
Przykład:
Gość który lubił się dźgać, dlatego że chciał ładnie wyglądać - kręciły go te blizny.
I tu moje pytanie. Czy owy pan jest mądry, czy przeciwnie?
Cytat:
Nie bierzesz pod uwagę, że niektórzy robią to po prostu dla siebie?
Owszem ale trochę mnie to dziwi... czy koniecznie trzeba cierpieć? Ja zamiast przekłuwania czego kolwiek, zrobił bym coś co jest bardziej kobiece.
Cytat:
oO ohh tak kocham gdy ktoś mówi ze jestem głupia bo mam kolczyk tu i tak : ) to ja w takim razie gratuluje jakże cudownej pomysłowosci, od kiedy wyglad swiadczy o mądrości czlowieka : P czlowiek kot ma np 170 IQ ; )
Przykład parę linijek powyżej. Z tym IQ to chyba za bardzo wyskoczyłem. A i jak policzyłaś IQ u kota.... ciekawe? Dobrze gra na gitarze?
dlaczego większość ładnych modelek - Polek które są naturalne - nie przekłuwa sobie języków
Skąd wiesz? Przekłuty język raczej nie rzuca się w oczy na zdjęciach/w trakcie pokazów mody, na których/podczas których modelki mają na ogół zamknięte usta.
Chyba, że owe "ładne modelki - Polki, które są naturalne" znasz osobiście i miałeś okazję zaglądać im do ust, w takim razie przepraszam.
Hellblade napisał/a:
Gość który lubił się dźgać, dlatego że chciał ładnie wyglądać - kręciły go te blizny.
I tu moje pytanie. Czy owy pan jest mądry, czy przeciwnie?
Upodobanie do skaryfikacji ma być wyznacznikiem mądrości/jej braku?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum