Alucard, i wreszcie normalnie, bez zbędnych insynuacji dotyczących inteligencji przebijającego, jego mądrości i zamiarów, bez oceniania jego psychiki i bez sugerowania, że jest samookaleczającym się, chcącym być na czasie kimś
[btw tak czytam własną wypowiedź i musze sprostować - ja kolczyka w pępku NIE MAM xD i nie zamierzam broń bożeszty mieć ]
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
Co do mojego zdania na temat piercingu(bo chyba o samym takim nie pisałam).
Ale tak jak Alucard-w zbyt wielkiej ilości nie podoba mi się wcale.Sama nie rozumiem tego szału kolczykowaniem,ale nie o to tu chodzi,każdy z nas ma jakieś małe "dziwactwa".
Jeśli jest tego w miarowej ilości,do paru kolczyków-ok i wygląda to nawet ciekawie.
Jeśli jest to jeden koło drugiego to ani mi się to nie podoba,ani tego nie rozumiem.
[ Dodano: 2008-05-27, 00:45 ]
Alucard napisał/a:
Uwielbiam to zdanie, gdziekolwiek je widzę. Paradoksalnie prowokuje do jeszcze większej dyskusji.
Nie mam nic do rozmawiania na temat danej rzeczy,która jest kwestią gustu.Ale ocenianie typu:ty nie masz gustu,ty go masz,ty masz zły gust jest po prostu nie na miejscu.Na jakiej podstawie ty to wysnuwasz?Na podstawie własnego gustu?Wybacz,ale to chyba nie miernik jakości gustów innych.
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Alucard, pan ma świetnie zrobione brwi tylko jak na mnie to zbyt wielkie kulki, super tatuaże, ale nieco na gruby kolec w ustach.
no, i ma świetną bródkę ^^
tunele mi się nie podobają, za duże.
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
dla mnie kolczyki i takie inne to powinny być uszach. I to kobiecych. Faceci z kolczykami to dla mnie coś odrzucającego. Kolczyki w innych częsciach ciała... noo, od biedy ujdą, bardzo bym nie lamentował gdybym spotkał dziewczyne z kolczykiem na wardze, albo gdziestam
_________________ Summoning his cosmic powers
And glowing slightly from his toes
His psychic emanations flowed...
mega mega mega za duzeee : D
ja moje 12 i wszyscy lamentują że biedactwo Ci to nie zarośnie, ja je mimo wszystko lubie : ) ale wiekszych bym sobie nie zrobiła.
Wysłany: 2008-05-30, 18:16
Polecający: google
Absurd napisał/a:
ja moje 12 i wszyscy lamentują że biedactwo Ci to nie zarośnie,
A "zarośnie" : >?
Spotykałam się z różnymi opiniami.Jedna dziewczyna powiedziała mi,że spokojnie tak,bez problemu,a kto inny mnie wyśmiał,że nawet nie ma szans ; p
Mi się bardzo podobają,ale nieduże.Malutkie takie.
Ja teraz mam w planach tragusa na wakacje.
Niby w wakacje nic się kłuć nie powinno,ale tyle na niego czekam... : )
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
Spotykałam się z różnymi opiniami.Jedna dziewczyna powiedziała mi,że spokojnie tak,bez problemu,a kto inny mnie wyśmiał,że nawet nie ma szans ; p
jak cięte, to nie [ale można zrekonstruować ucho operacyjnie, nie jest to specjalnie skomplikowane] , jak rozciągane, to do 10mm,z tego co słyszałam (myślę, że 12mm też się "ściągnie")
nie użyłabym zwrotu "zarośnie", bo to nie tyle zarasta, co skóra z powrotem powraca do poprzedniego kształtu...
Wysłany: 2008-05-31, 17:53
Polecający: google
Karczoch napisał/a:
Cytat:
nie użyłabym zwrotu "zarośnie", bo to nie tyle zarasta, co skóra z powrotem powraca do poprzedniego kształtu...
Napisałam "zarośnie" w cudzysłowie (;
A co sądzicie o kolczyku w tym miejscu
?
Osobiście to całkiem mi się podoba,ale nie zdecydowałabym się na niego. (;
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
w tym miejscu bardziej by mi się podobał tatuaż, albo jeszcze niżej.
Jeśli chodzi o mnie i możliwość wyboru tatuażu bądź kolczyka w tym miejscu to jednak wolałabym kolczyk - wizualnie lepiej dla mnie wygląda, a tatuaże jakiekolwiek w tym miejscu straszą mnie. ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Kolczyk wygląda świetnie, sama bardzo chętnie bym sobie taki sprawiła, gdyby nie to, że skończyłoby się to moim wydziedziczeniem przez rodzoną matkę ^^ Więc z myślą o więziach rodzinnych raczej sobie podaruję. Poza tym mój dekolt jest zdecydowanie bardziej skąpy niż pani na zdjęciu, w związku z czym efekt mógłby być raczej żałosny.
Za to, o ile w trwającej sesji uda mi się napukać średnią 4,8-5,0 (to tak a propos kalectwa umysłowego ;p), sprawię sobie tragusa. Zdecydowałam się wreszcie, bardzo chcę i mieć będę, najlepiej w formie nagrody - to przynajmniej mobilizuje ;]
Myślę też nad tunelem, 3 mm, tylko jednym (odbiło mi na starość). Niby rozpychacz mam, plug mam, rozpychać zaczęłam, 2 mm są spokojnie, jeśli nie więcej, ale nie wiem jeszcze, co z tego będzie. Na razie na pewno tragus
a propos uszu to mnie urzekły industriale i daithy, ale nie wiem, co z tego będzie
pisałam do salonu piercingu, powiedzieli że za industriala chcą 100zł, a za hand-weba 80 zł.
nie za dużo?
jeżeli chodzi o inne aspekty typu sterylizacja itp to jestem spokojna
sis napisał/a:
Za to, o ile w trwającej sesji uda mi się napukać średnią 4,8-5,0
gratulacje
Cytat:
Myślę też nad tunelem, 3 mm, tylko jednym (odbiło mi na starość). Niby rozpychacz mam, plug mam, rozpychać zaczęłam, 2 mm są spokojnie, jeśli nie więcej, ale nie wiem jeszcze, co z tego będzie. Na razie na pewno tragus
ale to chyba w "drugiej" dziurce, a nie "głównej"?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum