_________________ __
Biec pod słońce, kochać mocniej, chłonąć każdy dzień,
przed horyzontem znaleźć spokój pod koronami drzew.
Spocząć na chwilę i znów szczęście nieść.
Wiedzieć, że żyję - cieszyć się.
hmm dlugo nie rozciagalam przez kilka tyg nic nowego nie wkladalam i stanelo na 7 ale wczoraj zaczelam znow rozciagac moze do 10 dojade : ] idzie gładko
hmm dlugo nie rozciagalam przez kilka tyg nic nowego nie wkladalam i stanelo na 7 ale wczoraj zaczelam znow rozciagac moze do 10 dojade : ] idzie gładko
Wysłany: 2007-04-13, 10:28
Polecający: baba jaga ;P
Dobra uwaga robie darmowa reklame ;p
Studio Kult - Krakow
Swietna atmosfera ;] wygodna skorzana siedzonka, cukierki, duzo wzorow, mega uprzejma i profesjonalna pani przebijajaca, ogolnie wszyscy fajni i mili, szybko i sprawnie i w ogole w pytke ;]
Niebawem sama sie tam przedziurawie jezykowo, wiec juz bede mogla z wlasnego doswiadczenia powiedziec ;p na razie tylko z ogledzin i przezyc kumpeli ktora wlasnie tam sobie zrobila dziure w jezorze xD i teraz sepleni jak cholera i mozna sie z niej posmiac "powiedz trzcina" XD
dobra koncze wywody, ale jezeli ktos jest z Krakowa i mysli o czymkolwiek na swoim ciele to polecam to studio
Wysłany: 2007-04-13, 18:02
oj no nie wtedy ;p wiem ze nie bo nikogo z dredami tam chyba wtedy nie bylo, w sumie to nie wiem bo nie zaglebialam sie w czelusci tego przybytku masochistycznego
Wysłany: 2007-04-13, 18:37
o a kiedy ? grafik poprosze coby nie trafic na Ciebie, zebys pozniej nie mogl sie na forum publicznie smiac jak panikowalam na stolku ;P i przed i po zadajac setki bzdurnych pytan ;p bo ja sie boje ze mi przebije jakis nerw i mi sie ziazi zrobi
a i jeszcze sie boje ze mi jezyk tak w nocy spuchnie jak bede spac ze sie nim udusze
i specjalnie sie tam gdzies zaczaje z kamera, coby film pozniej do internetu wrzucic
a tak serio - nic sie nie boj : Ania dobrze robi i juz wieksze panikary,niz Ty przychodzily a po wszystkim takie zdziwione byly, ze: "o, juz?" i "wcale nie bylo tak zle"
tak wiec - nie stresuj sie niepotrzebnie, bo po wszystkim to sie tylko smiac ze swoich obaw bedziesz
no a jezyk troche spuchnie, ale co najwyzej tylko smiesznie mowic bedziesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum