ale jeśli chodzi np. o tragusa i wielkość chrząstki, to tutaj nie ma większego problemu. Moja też nie jest zbyt duża, a spokojnie dało się przekłuć i noszę kolczyk 1.6, więc stosunkowo spory.
no spory sporyyy ja mam 1.2 i wydaje mi sie w tym miejscu na dosc duzyyyy ; P
Ja się już przyzwyczaiłam, na początku wydawał mi się ogromny, zwłaszcza, że chrząstka trochę napuchła ^^ Ale goi się świetnie, nie spodziewałam się, że w ogóle nie będzie sprawiał żadnych kłopotów.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
ooo, rooki są urocze chociaż mi się chyba bardziej daithy podobają.
a ja w środę/czwartek zostanę szczęśliwą posiadaczką industriala. trzymajcie kciuki
sis, Absurd, a ja wam życzę, żeby te wasze traguski się dobrze chowały ^^ w miejscu tragusa najbardziej mi się podobają takie cieniutkie kółeczka lub podkówki ;p
Jadąc wynajętym samochodem po jednej z bawarskich dróg, Jessica miała stłuczkę. Na pierwszy rzut oka niezbyt groźną - żadnych rozbitych głów, połamanych rąk czy nóg. A jednak młoda Walijka wylądowała na stole chirurgicznym, gdzie lekarze przez kilka godzin walczyli o jej życie, m.in. próbując zatamować krwawienie i wyrównać dużą utratę krwi.
Okazało się, że zaciskający się w chwili zderzenia pas bezpieczeństwa tak silnie naparł na noszony przez dziewczynę na brzuchu kolczyk, że ten przebił żołądek i zatrzymał się w pobliżu kręgosłupa.
Wysłany: 2008-06-24, 20:54
Polecający: google
sis dziękuje za pomoc (;
A Ty posiadasz rook'a?
Ja mam w planach pod koniec lipa pojechać do salonu i zrobić.
Doczekać się nie mogę,jak wejdę,zobacze igłe to mnie zemdli,ale cii.
Karczoch powodzenia życzę,pisz potem jak było
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
poślizgniesz się na schodach i uderzysz się głową uszkadzając rdzeń kręgowy. skutek - paraliż.
idąc po chodniku potrąci cię dziewczynka z lodem jadąca na rolkach, wywracasz się, dziewczynka spada na ciebie, traci przytomność a jej lód ląduje w Twoim oku, następuje odmrożenie i.. od dziś widzisz tylko na jedno.
taaaaak, jesteś w pytę bezpieczny
Zakładasz temat w którym narzekasz, że ludzie używają słów, których nie rozumieją, a sama masz problemy z rozróżnieniem słów "bezpieczny" i "bezpieczniejszy", a mimo to zabierasz głos w dyskusji. Absolwentka gimnazjum.
zwróciłam na to uwagę już po napisaniu nie chciało mi się posta poprawiać. poza tym i tak chodzi mi o jedno i to samo...
mianowicie:
chodzi mi o to, że takie mało znaczące epizody są naprawdę dziwnym przykładem... szczerze mówiąc każda bzdura nawet zjedzenie nieumytego jabłka może mieć wpływ na nasze życie/zdrowie, więc po co w ogóle jako koronny przykład podawać sytuację, w której dziewczynie podczas wypadku kolczyk przebija żołądek?
Też uważam, że kolczykowanie to bzdura, ale są ludzie dla których przekłuwanie to rzecz ważna i mogą się poczuć urażeni.
ale ja nie uważam że kolczykowanie to bzdura, co więcej jutro do studia jadę xD (o ironio)
chodziło mi o bardziej przyswajalne określenie wszelakich dupereli i pierdół, na jakie ludzie nie zwracają uwagi ^^
Cameron napisał/a:
Nie wiem jak się definiuje wypadek w przypadku ruchu drogowego, ale na pewno byłaby to tylko stłuczka, gdyby dziewczyna kolczyka nie miała.
no TAK, ale czy taki jeden wypadek świadczy o tym, że kolczykowanie jest śmiertelnie niebezpieczne?
ale czy taki jeden wypadek świadczy o tym, że kolczykowanie jest śmiertelnie niebezpieczne?
Jednak nie rozumiesz słowa "bezpieczniejszy". Spokojnie jest na to rada. Weź słownik i sprawdź(ale słownika nie odkładaj), a potem przeczytaj co napisałem, jeżeli z tym nie zgadzasz i chcesz abym zmienił zdanie postaraj się użyć jakiegoś argumentu. Jeżeli nie wiesz co to argument to spokojnie, przecież nie odłożyłaś słownika.
nie próbuj mnie wytrącić z równowagi ironizując, bo ci się to nie uda. o ile jestem dość impulsywną osoba w realu, to w internecie zachowanie spokoju naprawdę nie jest trudne.
jeżeli twierdzisz, że jesteś bezpieczniejszy, znaczy, że pewne zagrożenie (z wielu innych zagrożeń) cię nie dotyczy. czyli uważasz piercing za zagrożenie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum