Ja mam osobiscie trzy kolczyki normalnie w uszach i do tego jeszcze jeden w prawym uchu. pierwsze sobie zrobiłam w salonie za zgodą mamy jak byłam młodsza a trzecia sama bez zgody rodziców taki moj sposób na odreagowanie stresu przed egzaminem w gimnazjum hehe ale powiem odrzau ze przebiłam kolczykiem specjalnym złotym wszystko sterylnie jak trzeba ... na ziemniaka hehe bolało ale jestem twarda;p i nic mi sie nie babrało mam juz ja kilka lat wiec teraz jest juz całkiem zagojone. rodzice po jakims czasie jakos to przeboleli w szkole zero problemow nie było. W innych miejscach chociaz mi sie podobaja acz kolwiek nie u wszystkim ale niektórym naprawde pasuja nawet w dziwnych miejscach u facetów tez mi sie kolczyki podobaja:) sobie bym chetnie w pepku zrobiła ale teraz jestem w ciazy i narazie sie ciesze ze sobie nie zrobiłam jeszcze bo słyszałam ze przy rozciagnieciu skóry potem została by mi brzydka i duza dziura ale pewnie potem sie zdecyduje jak juz wroce do formy
[ Dodano: 2008-07-31, 14:05 ]
a co do takich ekstremalnych modyfikacji swojego ciała jak wczesniej były zaprezentowane to czy to troche nie niebezpieczne no i mi osobiscie to sie nie za bardzo podoba chociaz niech kazdy robi z ciałem co chce nie krytykuje ludzi którzy sa orginalni ale nie chciała bym żeby mój chlopak miał takie dziury w ciele albo cos wszczepione pod skórę
Tradycyjnie w uszach (sama przekłuwałam ), ale prawie 3 lata temu skusiłam się na kolczyk w pępku Na żywca przekłuwany, ale nie było tak żle jak myślałam
_________________ "Lord, help me be the person my dog thinks I am."
Miałam akurat staż w szpitalu i siostra oddziałowa z Izby Przyjęć się tym zajęła
Byłam w dobrych rękach
Warto było, a i kolekcja kolczyków do pępka też już pokaźna
Wysłany: 2008-07-31, 22:34
miałam już w brwi, wardze i pępku - wyjęłam, szał na kolczyki mi minął, chociaż w wardze nadal mi się podoba, ale już nie robię po raz drugi.
Pozostały mi tylko w uszach, w lewym4 ( w tym 1 w chrząstce) a w prawym 1.
Ogólnie kolczyki mi się podobają, ale z umiarem, co za dużo to nie zdrowo i wygląda nieestetycznie. Poza tym nie każdemu pasuje kolczyk w danym miejscu.
ANKA_DD to ja ci zazdroszcze i podziwiam bo szczerze troch sie boj zeby ni bolało słyszzałam ze dziewczyny nawet mdlaly hhe ale jak juz bede po 2 ciazy to sobie dopiero wtedy zrobie zeby mi sie dziurka nie rozciagnła brzydko.
moja kolezanka zrobiła sobie ostatnio miedzy oczami nad nosem jej to nie za bardzo pasuje ale widzialam chlopaka ktory z takim kolczykiem dobrze wygladał \
a moja babka od fotografi ma w jednym uchu 11 albo 12 kolczyków kółeczka od najmnijszego do najwiekszego i jej to naprawde swietnie pasuje
ANKA_DD to ja ci zazdroszcze i podziwiam bo szczerze troch sie boj zeby ni bolało słyszzałam ze dziewczyny nawet mdlaly hhe ale jak juz bede po 2 ciazy to sobie dopiero wtedy zrobie zeby mi sie dziurka nie rozciagnła brzydko.
Troszkę boli, ale da się przeżyć Pytałam też lekarza, czy w razie ciąży będę musiała kolczyk wyjąć to mi odpowiedział: "Przecież pępkiem pani rodzić nie będzie" hehehe
Troszkę boli, ale da się przeżyć Pytałam też lekarza, czy w razie ciąży będę musiała kolczyk wyjąć to mi odpowiedział: "Przecież pępkiem pani rodzić nie będzie" hehehe
Roftl. Ja nie mogę pojąć czemu dziewczyny się przekłuwają dla mnie wystarczyłby kolczyk w uchu .
Hellblade kolega mi powiedział, że nie każdemu facetowi kolczyk w pępku się podoba, a ja mu na to "Mi się ma podobać!".
Od bardzo dawna podobały mi się kolczyki w pępkach u dziewczyn i w końcu się zdecydowałam i jestem szczęśliwa Jak znajdę chwilkę to może wrzucę kilka fotek O ile chcecie zobaczyć oczywiście
Pytałam też lekarza, czy w razie ciąży będę musiała kolczyk wyjąć to mi odpowiedział: "Przecież pępkiem pani rodzić nie będzie" hehehe
ale trzeba wyjac bo jk by przyszło robic cesarke albo cos by było nie tak to mógł by przeszkaszac wiec akurat tu nie wiem co za lekarz ci to mowił ale zle ci powiedział
a poza tym po ciazy dziurka ise przewaznie rozciaga a juz potem nie wraca do takiej ładnej i zgrabnej jaka była
Cięcie cesarskie nie przechodzi przez pępek A kolczyk nie jest tak duży, żeby mógł w czymś przeszkadzać... I bardziej przejmowałabym się blizną po cesarce niż rozciągniętą dziurą po kolczyku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum