nic na sile , zamiast wpychac na chama wymasuj platki , nakremuj (np Garnier czerwony) ucho i ekspander i dopiero powoli dociskaj, jak poczujesz opor przestan, inaczej w najlepszym wypadku naderwiesz i doprowadzisz do infekcji a w najgorszym porobia sie blowy
już mam w uchu 4 mm ;P
i nieprędko zrobię 5 ;p
póki co jest dobrze, blow'ów nie ma, ucho nawet nie jest jakoś szczególnie napuchnięte.
spoko ^^
Conor napisał/a:
nic na sile , zamiast wpychac na chama wymasuj platki , nakremuj (np Garnier czerwony) ucho i ekspander i dopiero powoli dociskaj, jak poczujesz opor przestan, inaczej w najlepszym wypadku naderwiesz i doprowadzisz do infekcji a w najgorszym porobia sie blowy
dzięki za radę :* następnym razem będę delikatniejsza, bo przy moich zdolnościach faktycznie moge sobie krzywde zrobić x]
Wysłany: 2008-09-26, 21:13
Polecający: google
Co do snuga,to przekłucie mnie naprawdę mało co bolało,gorzej z gojeniem.
Teraz już siny nie jest,ale mam brzydkie coś przy nim i jak ktoś mnie uderzy,lub go naruszy to zwijam się z bólu,ot co.
Boże ostatnio mi się marzy tunel 5mm.
Karczoch a czemu kupiłaś tyle tych 'sprzętów' nie można jednym?
Moja kumpela zrobiła sobie ostatnio między piersiami. Bzdura totalna jak dla mnie.
a mnie się podobają ^^ w sumie to tez nie jest jakąś totalną twórczopsychioatyczną inwencją ani dziwactwem, a wygląda zacnie
oczywiście jesli, jak to już chyba sis zaznaczyła. trza mieć gabaryty.. x]
u mnie odpada ;p chyba, ze microdermale, to by mogło być ciekawe w sumie ^^ jak guziki xD
A gdzie to się tak zacnie prezentuje? ^^ Na plaży i na basenie?
no, jeżeli robisz to tylko po to, żeby pokazać innym i przyszpanować to faktycznie, kurczę, pech.
a to już na co dzień zacnie się nie prezentuje, tylko na basenie? a co, światło inne? : >
Zastanawiam się raczej nad tym, jaka jest forma tej prezentacji, skoro jej przedmiotu nie widać. No chyba, że widać.
takie przebicie prezentuje się zacnie. WYGLĄDA zacnie. po prostu.
>.<
OGÓLNIE. tak zwyczajnie, ładnie wygląda, estetycznie, pięknie. samo dla siebie, nie tylko na basenie, ale tez pod bluzką.
jeszcze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum