A no widzisz nie masz sie czego bac a raczej twoja kuzynka.Ja mam duże piersi i na mnie mówiono sylikon.Na każdego przyjdzie czas i napewno jej urosną,tylko trzeba troche poczekać
jaa nie moge ludzie xD to nie jest zaden problem dla normalnego faceta podkreslam NORMALNEGO, a nie jakiegos przygłupa co widzi w dziewczynie tylko cycki, to juz ich problem nie przejmuj sie takimi pierdołami, a ten syndrom "gwiazd" telewizyjnych naprawde zaczyna udzielac sie prawie wszystkim ludziom ;]
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
małe nie znaczy brzydkie poprostu mam taki wiek ...musi się na czymś innym skupić ..może jej kup albo przeslij książke jak pokochać siebie? jak sie zaakceptować..polecam bardzo przydatna
faktycznie kocha sie kogoś nie za to jaki ma biust czy penisa ale za to kocham że po prostu jest cudowny .troskliwy.za wnętrze ,ciepłe serduszko, za wszystko
czy penisa ale za to kocham że po prostu jest cudowny
no tak,maly penis tez podobno potrafi byc cudowny^^
storygirl napisał/a:
Na każdego przyjdzie czas
bo jeszcze jej zrobisz nadzieje .ja tez to sobie wmawiam,ale mam swiadomosc na ile to moze byc realne
nie wiem czy przyklad z Kate Moss jest idealny,moim zdaniem ona nie jest zbyt seksowna/ladna.ale owszem,sa kobiety,ktore nawet z malym biustem potrafia zniewalac.
musisz po prostu zaakceptowac siebie.tyle
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Kiedyś jak miałam 17 lat straszną tragedią dla mnie było że mam mały biust i oczywiście zazdrościłam koleżanką które miały większy.
Teraz mam trochę więcej lat a piersi jak były małe tak małe są natomiast mam wspaniałego męża oraz synka. A mąż wcale nie narzeka na moje małe piersi .
Także niech kuzynka się nie przejmuje bo nie na malych piersiach świat się kończy.
eeej przykładowo Keira Knightley, jedna z najpiękniejszych kobiet ^^
a Audrey Tatu? (nie wiem, jak się pisze nazwisko ;p) tez jakoś bardzo "wyposażona" nie jest, a jest taaaaka niesamowicie piękna...
sa kobiety,ktore nawet z malym biustem potrafia zniewalac.
oo tak;D znam takie dziewczyny:) tak jak ktos napisał swiat na cyckach sie nie konczy, mi np. zalezy, aby dziewczyna była inteligentna i miałą fajny charakter, oczywiscie wygląd tez ma znaczenie,ale zazwyczaj patrze na charakter i inteligencje
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
w tym że ma małe piersi naprawde jest duuuzo dobrych stron moze chodzic bez stanika przy duzych piersiach nie zawsze i nie do kazdej bluzki sie to da. nie bola jej przy wykonywaniu róznych czynnosci. a jak zajdzie w ciaze to nie bedzie potem miała takich problemów ze "zwisem" a co do tego że nie miała chłopaka to naapewno nie przez piersi ile jest dziewczyn z małymi piersimi które maja chłopaków niech troche poczeka ma jeszcze czas ! a jesli bardzo chce niech sprobuje jakis tabletk albo kremow na powiekszanie biustu ale tu nic nie polece mam kolezanke która stosowała mnustwo takich preparatów chociaz wcale małych piesi nie ma i bez rezultatu ... ja proponuje sie zaakceptowac taka jaka jest pewnosc siebie to podstawa faceci to wyczuwają zwracaja wieksza uwage na dziewczyny które ida wyprostowane i pewne siebie bo odrazu lepiej wygladaja. Niech podkresli poprostu to co ma najpiekniejsze
eeej przykładowo Keira Knightley, jedna z najpiękniejszych kobiet ^^
a Audrey Tatu? (nie wiem, jak się pisze nazwisko ;p) tez jakoś bardzo "wyposażona" nie jest, a jest taaaaka niesamowicie piękna...
na biuście świat się nie kończy, luzik ^^
Audrey Tatou ma mały biust? Jak dla mnie to ma całkiem spory... Co do Keiry, to się zgodzę ma bardzo małe piersi, a jest naprawde piekna:)
Ja tez mam niewielkie piersi, ale jakos nigdy nie miałam problemu z facetami, a do bluzek z dekoltem zawsze mozna stanik push- up załozyc:)
audrey-tautou-layered-bangs.jpg
Plik ściągnięto 84 raz(y) 15,09 KB
1fhm-gal-keira.jpg
Plik ściągnięto 11 raz(y) 27,42 KB
Ostatnio zmieniony przez Keiko 2008-08-21, 00:39, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum