Czy twarz robi się ogólnie gładsza? ja mam kłopot ze zbyt tłustą cerą chciałabym zeby się tak nie świeciła, czy tabletki mogłyby pomóc jak myślisz Tynko??
_________________ Albowiem taki jest człowiek, jakie myśli w jego sercu
Bez przesady.
Po pigułkach generalnie poprawia się cera, bo regulują gospodarkę hormonalną, ale nie bierze się ich jako leku przeciw swiecącej skórze.
No chyba, że masz w tym inny cel; odpowiednio dobrane mogą Ci przy okazji trochę pomóc i na kłopoty z cerą.
Wysłany: 2007-09-11, 23:23
Polecający: religia tv
wiem ze ginekolog moze przepisac pigułki antykoncepcyjne , jesli np masz duże kłopoty z cerą badz masz nieregularny okres itp rzeczy. Ale na świecącą skóre to ja polecam wizyte u dermatologa. ;p Nie ma sensu faszerować się tabletami z tego powodu.
Margaretka, doradze ci tak jak moje poprzedniczki nawet w drogeriach jest pelno kremow do tlustej skory
ja osobiscie polecam serie komsetykow Garnier czytsa skora
http://www.garnierczystebrzmienie.pl/
sa naprawde swietne, nie przetluszczaja skory i usuwaja niedoskonalosci
mojej kolezance dermatolog przepisal tabletki anty na tradzik, ale mysle, ze uznal to jako skrajny przypadek
ale nie ma sensu faszerowac sie tabletkami, bo " widzi mi sie"
W sumie mogę stosować je w innym celu, zapobiegawczym, ale to może kiedyś, w wieku 23 lat nie można stosować już kosmetyków dla nastolatków za bardzo wysuszają skórę, nie mam większych problemów poprostu mam cere mieszaną i to wystarczy, wiadomo co z tego wynika
_________________ Albowiem taki jest człowiek, jakie myśli w jego sercu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum