Takie pytanie... w czym śpicie? w zwykłych piżamach, a moze w takich ślickish? Krótkich czy długich? Dziewczyny, a moze w zmysłowych koszulkach? A moze w ogóle nago?
Bo ja np. śpię w krtókich spodenkach (majtkach/ bokserkach ) i jakimś topie, lub koszulce z krótkim rękawem. Chociaz przyznam, ze zdazyło mi sie wiele razy spac bezpizamowo, najprosciej- nago^^
_________________ Żyj godnie. Żyj tak, żebyś potem nie musiał się chować przed samym sobą
Ja tez kiedys spałem na "Valeta" ale zazwyczaj są to same boxerki bez koszulki bardzo komfortowo sie wtedy czuje. Mimo, iz pytanie było skierowane do dziewczyn postanowiłem podzielic sie tym w czym spie
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Hmmm nago to jedynie spie u chlopaka, gdy jest okazja ale to tylko w upalne dni, staram się zbytnio nie obnosic ze swoja nagoscia kieruje sie <asada im wiecej odkrywasz tym jestes mniej sexy
Na codzien sypiam w pizamkach typu kotkie spodenki i do tego jakis topik gdyz cenie sobie wygode i komfort
dzięki Sis bylam wczoraj strasznie rozkojarzona ^^
staram się zbytnio nie obchodzic ze swoja nagoscia
A może "obnosić"? ^^
Mam zwyczaj spać w mięciutkim i kosmatym stroju oposa, ponieważ noc to czas, w którym oposy wychodzą na żer, w związku z czym nie bardzo mogę ukrywać wtedy swoją prawdziwą naturę i udawać, że oposem nie jestem.
Czy autorkę tematu naprawdę interesuje, w czym śpią obcy ludzie? Pracuje dla Pudelka?
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum