Mam problem, boli mnie prawa ręka, tak że właściwie nic nią nie mogę robić. Napiszcie, co to może być i co z tym robić... Przez ostatnie dwa dni niewiele pisałam... Pomóżcie!
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
musiałabyś podać więcej informacji... nie miałaś jakiegoś urazu czy czegoś w tym stylu... tak po prostu zaczęła Cię boleć za bardzo nie wiem czym może to być spowodowane...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Naprawdę cieszymy się niezmiernie, że podałaś nam tyle szczegółów związanych z tym bólem, a o objawach i przyczynach już nawet nie wspomnę - na podstawie tylu danych mogę zadać jakże wnikliwe pytanie: czy to na pewno ręka Cię boli, a nie coś innego - wyżej, wyżej? ;>
Więcej szczegółów, szczegółów napisz, albo najlepiej nie pisz tylko wybierz się do lekarza.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
uderzyłam się wczoraj wieczorem, a dziś dopiero zaczęła mnie boleć. ledwo nią ruszam...
jak mi nie przejdzie, to pójdę do lekarza. ale to chyba nie złamanie?
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum