• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-02-16, 02:20
Autor Wiadomość

Mon!ka  

Wysłany: 2006-08-04, 10:57   POMÓŻCIE!! przekute uszy:(

Mam problem, niedawno kosmetyczka przekuła mi uszy, nosiłam kolczyki lecnicze przez miesią. Teraz nie moge włożyć kolczyków, udaje mi sie to do połwy a później strasznie mnie boli i sama rezygnuje.. Nawet moja mama nie umie ich włożyć. Niewiem czy udać się do kosmetyczki, boje się że bedzie bolało i niemam pojęcia jak ona te kolczyki mi włoży..? Pomóżcie!! :(

Karusia  

Wysłany: 2006-08-04, 11:12   

Weź sobie kostki lodu i zamroź ucho... i wtedy na siłe włóż kolczyka- nie bedzie bolało a innego wyjscia nie ma. I nie wyciagaj ich stamtad poki sie nie zagoi dokładnie bo tylko sobie problemów narobisz. Tylko zeby ci sie nie zrosło z uchem to poruszaj kolczykiem tak raz dziennie <moze bolec ale trudno>.
Wiem, bo sama sobie przekłuwałam 2 razy ucho. A w lecie jak sie przebija uszy to wolniej sie goją i są z nimi problemy, więc musisz długo na to uważać.

Makaveli  

Wysłany: 2006-08-04, 11:22   
   Polecający: google :P

Ja też mam przekute uszy. Poprostu musisz kręcić lub ruszać kolczykiem (zależy jaki masz) bo będziesz miała bolesne problemy z uchem:/

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2006-08-04, 11:31   
   Polecający: google

dziurka musiala poprostu lekko zarosnac albo zaropiec i potem nie da sie przecisnac kolczyka :P ale nic strasznego wiadomo ze jak bedziesz chciala go tam wsadzic i przekluc to zarosniete miejsce to bedzie troszke bolalo ... ale bez paniki przeciez od tego sie nie umiera ... ja sama przkuwalam uszy i to wiele razy moze bedzie z 10 ... i zyje jak widac :P

moim zdaniem do kosmetyczki nie oplaca sie wybierac bo ona i tak zrobi tak jak ty sobie mozesz sama zrobic wsadzi to na chama i moze bolec bardziej niz ty sama to sobie robisz bo bedziesz wiedziala kiedy przesatac :P

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

lolinka  

Wysłany: 2006-08-04, 11:31   
   Polecający: religia tv

Karusia napisał/a:
Tylko zeby ci sie nie zrosło z uchem to poruszaj kolczykiem tak raz dziennie <moze bolec ale trudno>.

co jej sie zrosnie z uchem ? kolczyk ? hehehe

Ja mysle ze tutaj tylko pomoże pani Jadzia i jej mleko z kozła , nie ma innej opcji! No chyba ze chcesz iśc pod nóż , bo ja tu widze tylko interwencje chirurga!! ;[

szatan  

Wysłany: 2006-08-04, 13:22   

Nie słuchaj sie ich, gdyż to dewianci i okrutnicy! Tylko ja znam w pelni skuteczny sposob na pozbycie sie tego problemu.
Wez kostke masla, podgrzej w malej temperaturze, gdy cale maslo sie roztopi( musisz uwaac zeby nie bylo zadnych grudek) idz do ubikacji i wylej je cale do sedesu, w tym momencie twoja mama powinna zdzielic cie patelnia w leb i na sile przekloc ucho jeszcze raz. Mam nadzieje, ze moj sposob pomoze ci pozbyc sie tego problemu.
Pamietajcie, jezeli macie jakis problem z ktorym nie mozecie poradzic sobie sami, mozecie liczyc na moja fachowa pomoc.

Mon!ka  

Wysłany: 2006-08-04, 13:35   

Szczerze mówiąc wogóle to nie jest smieszne i bez sensu.. :/

Karusia  

Wysłany: 2006-08-04, 14:38   

lolinka napisał/a:
co jej sie zrosnie z uchem ? kolczyk ? hehehe

A śmiej się a są takie przypadki. Później by ją dopiero bolało jakby chciała wyciągnąć...

szatan  

Wysłany: 2006-08-04, 19:27   

Mon!ka napisał/a:
Szczerze mówiąc wogóle to nie jest smieszne i bez sensu.. :/

Nie wiem, czy masz na mysli tylko moj post, czy caly temat, ale jedno i drugie jest jak najbardziej powazne.

Elizabeth  

Wysłany: 2006-08-04, 19:31   

Jesli boisz sie, ze bedzie bolalo, to kup sobie krem znieczulajacy Elma 5% mozna go kupic w wiekszej aptece bez recepty. Dzieki niemu nie odczuwalam bolu, kiedy mialam robiony tatuaz i przekluwany pepek.

Karrlajn  

Wysłany: 2006-08-04, 20:23   
   Polecający: yyy...

yyy...ja się do takiego bólu przyzywczaiłam, 15 razy przebijałam sobie uszy igłą i raz nos (ojj na żywca, to bolało akurat) ...ale to niemożliwe,żeby się nie dało włożyć tego kolczyka!no chyba że masz jakieś super-grube,albo co...?

ad15  

Wysłany: 2006-08-05, 12:27   

Ja przebiłam sobie ucho z nudów igłą 12 :) Bolało, ale można było znieść :) To przeciez chwila i bęc :)

www.brokenhabit.fora.pl

***beata***  

Wysłany: 2006-08-06, 09:41   

Nic na silę...ja też kiedyś miałam taki problem...poszłam do kosmetyczki i na silę mi włożyła..troszke bolało...ale da się wytrzymać...przemywaj sobie parę razy dziennie spirytusem kosmetycznym...ale ja radzę iść do kosmetyczki...głowa do góry :)

Mon!ka  

Wysłany: 2006-08-07, 14:18   

A ten spiritus kosmetyczny co robi?? Można go dostac w aptece?

lolinka  

Wysłany: 2006-08-07, 14:48   
   Polecający: religia tv

w kiosku to kupisz dziewczyno , chyba za bardzo panikujesz ;] Nie słyszałas nigdy o spirytusie salicylowym ? A ten spirytus zżera Ci ucho i nie masz problemów z kolczykami buahahahaha jea!

Odpowiedz do tematu