Kobietki prosze powiedzcie mi cos o zabiegu.. materialow jest duzo, a moglybyscie mi tutaj zebrac i odpowiedziec na moje pytania?
1) jaki jest najlepszy wiek na zrobienie takiej operacji ?
2) jakie są skutki uboczne --> zawsze są? czy to zalezy od tego jak dobry chirurg bedzie wykonywal operacje?
3) powiekszyc mozna tylko o jeden rozmiar tak?
________
jestem zalamana moim ,,biustem'', tak bym chciala to nazwac ale w biodrach mam 90, w tali 78 a ,,biust'' - 78 .. jestem zalamana.. mam 19 lat
to jest strasznie krepujace, bo o ile moge nosic push-up staniki, to na plaze juz nie wyjde... też przed chłopakiem przełamalam wstyd po roku bycia z nim... i to jest strasznie krepujace dla mnie, nie czuje sie ani troche pewna siebie..
nie zależy mi na DUŻYCH piersiach... po prostu.. chciałabym je mieć..
najwidoczniej nie moge dotrzec do informacji innych jak gdzie te zabiegi sa, ile kosztuja, o przygotowaniu do zabiegu, postepowaniu pooperacyjnym, powiklaniach ...
wiec dlatego pytam, a Ty daruj sobie glupie odpowiedzi
Nie chcę się niczego czepiać ale - po co powiększać piersi. Ok. 90% mężczyzn uważa, że naturalne piersi są znacznie ładniejsze . Wiem wiem, zaraz mi tu walniecie wykład na pół strony - ale trochę mnie to dziwi.
Nie chcę się niczego czepiać ale - po co powiększać piersi. Ok. 90% mężczyzn uważa, że naturalne piersi są znacznie ładniejsze
Tu chodzi o to, że po wymiarach które podała, można wywnioskować, iż dziewczyna praktycznie nie ma piersi... więc rozumiem, że jest to swego rodzaju problem dla niej. Bo jak coś może być ładniejsze skoro tego nie ma ;p
Tu chodzi o to, że po wymiarach które podała, można wywnioskować, iż dziewczyna praktycznie nie ma piersi... więc rozumiem, że jest to swego rodzaju problem dla niej. Bo jak coś może być ładniejsze skoro tego nie ma ;p
dokładnie o to mi chodzi... a poprzez to czuje sie malo atrakcyjna - nie ma szans zebym wyszla na plaze w bikini... w bieliznie widzial mnie tylko lekarz i chlopak... nie pokaze sie tak nikomu.. wstydze sie swojego ciala..
i chce powiekszyc piersi... ale nie naleze do tych kobietek ktore maja ladne piersi- ale male/normalne a marza o duzym biuscie... ..po prostu chce je miec ..
Ostatnio zmieniony przez maleniaa 2008-08-03, 20:12, w całości zmieniany 2 razy
a ja właśnie przeczytałam w mądrej, babskiej gazecie, że jest teraz rewolucja w naturalnym powiększaniu biustu! Otóż 'Biust-Up', o. Oczywiście jest to sumplement diety, który stworzyli amerykańscy naukowcy. Naturalnie powiększa biust. Nie ma to jak czytać babskie gazety, takich smaczków można się dowiedzieć ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie ma żadnych cudownych tabletek czy masci na,,porost biustu" to wszystko to naciaganie zakomlpeksionych kobiet. Gdyby cos takie naprawdę istniało, to z pewnościa juz wszyscy by o tym wiedzieli i byłoby to szalenie popularne. Przecież nikt nie wybrałby pójscia pod nóż...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum