Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

cotopaxi  

Wysłany: 2008-04-27, 14:23   regulacja brwi

ja jeszcze nie regulowalam. z jednej strony mi sie podobaja moje ciemne romanskie brewki i maja nawet ladny ksztalt. z drugiej chyba nalezaloby je doprowadzic do porzadku. no a nie chce miec takich brzydkich niteczek. co robic....?

a wy regulujecie? z powodzeniem czy z masakrycznymi efektami?

!UWAGA ZBIERAM CHĘTNYCH NA PIESZĄ WYPRAWĘ Z DUNIEKRKI DO NANTES WZDŁUŻ WYBRZEŻA, LIPIEC-SIERPIEŃ 2009; KONTAKT: PW, GG!

sis  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-04-27, 16:02   

cotopaxi napisał/a:
a wy regulujecie? z powodzeniem czy z masakrycznymi efektami?
Owszem, z powodzeniem, od lat chyba z dziesięciu, bo zdając się na samą naturę nie wyglądałabym najciekawiej.
Na początku nie było to najprzyjemniejsze, ale do przeżycia. Z czasem dochodzi się do wprawy i masakryczne efekty znikają, kwestia prób i błędów. Wyregulowane brwi IMO prezentują się zdecydowanie bardziej estetycznie. No chyba, że natura była łaskawa i obdarzyła kogoś brwiami o naturalnie pięknym kształcie, wtedy tylko pozazdrościć. I niczego przy nich nie robić, bo to zbrodnia ;]

grlało, matulu

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-04-27, 16:09   
   Polecający: google

reguluje, odziedziczyłam po tacie takie krzaki na pół czoła, że to aż przykre : P no ale przyzwyczailam sie do tej czynnosci i automatycznie juz to robie.

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Leilah  

Wysłany: 2008-04-27, 16:12   

Też niestety jestem 'zmuszona' regulować i faktycznie niezbyt ciekawie to na początku wyszło.Teraz natomiast po kilkuletniej wprawie jakoś sobie radzę i wygląda całkiem znośnie;]

kochanica Karczocha^^

Colorblind  

Wysłany: 2008-04-27, 16:13   

a ja nie reguluje, jakoś do tej pory nie odczuwałam takiej potrzeby - podobają mi się te moje brwi nawet takie jakie są ;] <na razie podobają>

'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-04-27, 16:48   

Ja też nie reguluję. Nie widze potrzeby katowania rodziny zajmowaniem łazienki jeśli kształt moich brwi wydaje mi się całkiem w porządku ;p

"Wiec dochodzimy do konkluzji, iz ewenement jest ewidentnym paradoksem konstruktywnej rekapitulacji skolidowanej na adekwatnych arkanach pryncypialnej dystrybucji" :luka:

MissIndependent  

Wysłany: 2008-04-27, 16:50   

reguluję, bo jak miałam niewyregulowane to mnie drażniły :] a że robię to od kilku dobrych lat, to w tym momencie na ogół wystarczy mi wyrwać parę włosków, żeby wszystko ładnie wyglądało :]

Karczoch  

Wysłany: 2008-04-27, 19:15   

a ja nie reguluję. mam grzywkę, jakoś się nie rzucają w oczy, poza tym mają ładny kształt i są w miarę jasne ;]
próbowałam regulowac, efekt nie był masakryczny, ale bolało jak ch.... ^^ poza tym te spuchnięte, czerwone placki... nie, to nie dla mnie :)

-Dziewczyno, jak ty mostek zrobisz, to z twojej miednicy można jeść!

kupa.

Kochanica :luka:

Tynka88 

Wysłany: 2008-04-28, 11:35   

Ja bez regulowania brwi nie wyobrazam sobie zycia :P hehe nie cierpie krzakow ;/
Owszem na poczatku bylo ciezko i zdarzalo mi sie wyrwac nierowno... ale praktyka czyni mistrza ;)

Beata18 

Wysłany: 2008-05-12, 22:10   

Ja reguluję brwi z jakieś dwa lata, miałam swoje ładne, ale zrobiłam sobie jeszcze cieńsze i wyglądam normalnie!
Fakt, na samym początku boli jak diabli takie wyrywanie, ale idzie się przyzwyczaić! Nigdy jeszcze nie byłam u kosmetyczki, aby wyregulowała mi brwi! Sama potrafię to zrobić...

Panna_Nikt  

Wysłany: 2008-05-13, 15:25   
   Polecający: google

Też mam grzywkę ,ale reguluje ; p

Mało,bo tylko kilka włosow i tylko ta "dolna częsc" .
Nie jest tego dużo,a lepiej wygląda.

Boleć boli,no ale cóż :looka:
Sennego dnia w królestwie mroku...''

Arachne 

Wysłany: 2008-05-14, 15:46   

Ja też reguluję, od kilku lat. Tylko na początku boli, później da się przyzwyczaić. Tylko denerwuje mnie, że trzeba to tak często robić, bo zwyczajnie mi się nie chce :P

Aqusia  

Wysłany: 2008-05-15, 13:59   

Też reguluję. Na początku chyba ze dwa razy byłam u kosmetyczki, a później sama zaczęłam wyrywać te które odrastały i tak jak mi pasowało (bo kosmetyczka jak dla mnie za cienkie robiła, ale to jeszcze niteczki nie były). Zawsze boli jak cholera i zazwyczaj jak już jedną doprowadzę do porządku to drugiej mi się nie chce :D

lucky_girl  

Wysłany: 2008-06-10, 12:56   
   Polecający: kolega

Reguluję, ale zawsze u kosmetyczki. Coż, nie mam daru i zdolności manualnych;) Jak raz sama to robiłam - to faktycznie była masakra, o której niektóre z Was piszą:) Ale po kosmetyczce jestem zadowolona. Wystarczy, że powiesz dokładnie, jak chcesz, aby one wyglądały. Ja lubię naturalne, czyli przypadkiem nie takie kreseczki... (brrr), ufam kosmetyczce (jedna, sprawdzona, ta sama od dawna) i jeszcze się nie zawiodłam. A ta przyjemność kosztuje mnie tylko 4 złote, więc można sobie na nią naprawdę pozwolić.

dkf  

Wysłany: 2008-06-10, 16:48   

Jak się ma czarne i grube brwi to trzeba coś z nimi zrobić. Kilka lat temu sama je zrobiłam i teraz zawsze są tak samo. Denerwuje mnie tylko że trzeba to tak często poprawiać, bo widać każdy najmniejszy włosek.

Odpowiedz do tematu