na tym filmie co dałem jakoś za fajnie to nie wygląda
Słyszałeś najbardziej oklepane powiedzenie które u idealnie pasuje: "o gustach się nie dyskutuje", albo "są gusta i guściki"?? Coś co tobie się nie podoba, nie ozanca że jest obrzydliwe.
brawo, kolejny uogólniacz...
po1: już pisano: SĄ GUSTA I GUŚCIKI, więc nie próbuj udowodnić, że ten, komu się to podoba, to jakiś nienormalny jest, bo to okaleczenie.
po2: moim zdaniem okaleczenie zaczyna się wtedy, kiedy robisz coś po to, by sprawić sobie ból, lub z satysfakcji, że cieknie ci krew... a to, że ktoś się kolczykuje bo go to pasjonuje, kręci, podoba mu się wizualnie... to też się samookalecza?
idźmy za ciosem - samookaleczeniem są również w takim razie kolczyki w uszach - no, bo niby czemu robić sobie dziurę gdzies na ciele? a jeżeli w uszach to nie jest okaleczenie, to czemu w ustach już jest?
palenie to też samookaleczenie - bo robią się dziury w płucach, bo można krwią pluć, bo zdrowie szwankuje..
jak ktoś się odchudza to też samookaleczenie? bo próbuje wyglądac lepiej, kosztem bólu i wyrzeczeń?
nie popadajmy w paranoję.
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
no, porusz wyobraźnię sis!
można klaskać językiem
można wydłubywać jedzenie zza dwóch zębów jednocześnie
można chwycić językiem makaron
można wsadzić obie końcówki do obu dziurek nosa
wariacji jest mnóstwo xD
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
nawet nie mów, jeżeli to trzeba rozrywac codziennie po zabiegu, przez jakiśtam czas?
brr...
i jeszcze tna na żywca. i to podpalanie... pewnie znieczulenie jest, ale i tak, trauma niezła
i jeszcze tna na żywca. i to podpalanie... pewnie znieczulenie jest, ale i tak, trauma niezła
Jak dla mnie trochę to za wysoka cena za możliwość klaskania językiem albo przyjemność manewrowania "dwoma" językami jednocześnie, zamiast jednym. Ale co kto lubi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum