swoją drogą wlaśnie się dziś dowiedziałam, że to całkiem fajne jest. zadziwiające, jak ludzie się otwierają, kiedy nie sa pytani o takie rzeczy w towarzystwie
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
Wysłany: 2008-05-24, 09:36
Polecający: Znalazłem w wyszukiwarce
Ja osobiście nie popieram tego to niszczy naszą urodę! Przecież... Po co komu taki język? Żeby się lepiej całować albo coś? dziwne to mi się to nie podoba
_________________ "Talent polega na połączeniu siły twórczej ze zdolnością wykonawczą."
"Parkour, Présente la discipline et ses mouvements principaux."
Jak mogę jeszcze dopuścić kolczyki, czy tatuaże, tak nigdy nie poprę rozdwajania języka. Jest to zwykła głupota i chęć zaimponowania innym. Czym ? Nie wiem, chyba wspomnianą przeze mnie wcześniej głupotą.
Ale jak sami na własne życzenie chcą się okaleczać to mi nic do tego...
z tym się nie zgodzę, no ale cóż... proponuję obejrzeć wywiad z Ronim z rozmów w toku.
sam powiedział, ze chodzi glównie o sex. poza tym, to musi być śmieszne mieć dwa języki ^^ przecież on nie chodzi po ulicy i nie klaszcze jęzorem, poza tym nie musiał go sobie rozdwajać żeby innym zaimponować...
nie obraź się, ale mówisz jak moja ciotka chrzestna z którą wczoraj do pierwszej w nocy toczyłam dysputę na temat rozdwajania języków, implantów itp...
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
hm. i to, że ktoś ma twarz całą w kolczykach i rozdwojony język ma mnie wystraszyć? przeciez ja tak nie będę wyglądać.
nie mam pojęcia, czym tu się "przejmować", nie wiem, powinnam panikować, mdleć, rzygać?
bo jakoś mnie to nie rusza ^^
już prędzej bym się przejęła gdybys pokazał jakieś komplikacje związane z przekłuwaniem i rozdwajaniem, ale widziałam już różne zdjęcia i filmiki i jakoś nic mi się nie dzieje z tego powodu x]
Jak ktoś sobie chce zrobić, to znaczy że mu się to podoba i raczej z miłą chęcią obejrzy tego typu zdjęcia.
Posawało by jak byś dał filmik z komplikacjami, powikłaniami, albo chociażby samym procesem powstawania takich ozdób.
Jak ktoś sobie chce zrobić, to znaczy że mu się to podoba i raczej z miłą chęcią obejrzy tego typu zdjęcia.
Posawało by jak byś dał filmik z komplikacjami, powikłaniami, albo chociażby samym procesem powstawania takich ozdób.
osobiście powiem ci ze średnio mnie to rajta. jakoś nie jest to jakieś przyjemne. zawsze się zastanawiałem czym kierują się tego rodzaju osoby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum