iwoncia, nie wiem czy dla kazdego to pomaga... ale kiedys od robienia pompek porobiły mi sie rozstępy. Poszedłem do apteki i spytałem sie co pomaga własnie na tę dolegliwosc, odpowiedz troche mnie zdziwiła.... maść dla kobiet w ciązy na rozstępy, no to bez wachania kupiłem ową maść i pomogła.
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
słyszałam, że maść na blizny pomaga na rozstępy. bledną i stają się niewidoczne. sama nie próbowałam, także z własnego doświadczenia nie powiem, jednakże na wielu forach internetowych ludzie piszą, że to skuteczne.
_________________ egzystuję więc myślę.
niestety to drugie nie wszystkim jest dane.
maść dla kobiet w ciązy na rozstępy, no to bez wachania kupiłem ową maść i pomogła.
oj tak tu się zgadzam
Odnośnie cellulitu jest mnóstwo maści i preparatów w sklepach i aptekach, jednak nie gwarantuję ci, że to akurat pomoże musisz sobie zapewnić duzo ruchu i zdrowiej się odzywiać, może nie zniknie całkowicie, ale na pewno będzie go mniej
Nie mam z tym problemów i chwała za to bo załamałabym się
iwoncia napisał/a:
nie wiem jak pozbyć się rozstępow:-(
Najlepszym sposobem są różnego rodzaju żele. Słyszałam że bardzo dobry jest Nivea Bodyalbo Peelingujacy żel antycellulitowy Lirene. Niestety kosmetyki na celluit i rozstemby są dość drogie i musisz się też tutaj liczyć z kosztami.
_________________ En la vida como en cada paso de baile es importante
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum