Dziewczyny chodzicie do solariów?
Jak często?
Podoba Wam się ten rodzaj opalania..?
Pytanie do mężczyzn: Lubicie jak kobieta jest opalona przez lampy z solki czy jak naturalnie przez słoneczko..???
Oczywiście, że sie różnią! Jeżeli kobieta opala się naturalnie to, ta opalenizna jej nie schodzi! Jeżeli przez solkę, to po tygodniu ( góra dwóch ), nie ma po niej prawie śladu!
Kiedy chodzi sie do solarium non stop, to skóra bardzo brzydko wygląda!
ależ broń boże! byłam 2 razy w życiu i odpuściłam. prawie zanudziłam się na śmierć w tej kapsule nie ma w tym nic ciekawego.
najbardziej śmieszą mnie laski, które w środku zimy wyglądają jakby cały czas smażyły się na słońcu poza tym, mocna opalenizna już dawno wyszła z mody, tylko przetłumaczcie to młodym Polkom...
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-09-19, 18:34
ja tez nie chodze na solarium... dziwnie jest wygladac w srodku zimy jak czekoladka...to takie nie naturalne... ogolnie bylam moze 3 razy i nie planuje kolejnych wizyt nudaaa
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
już lepiej efektowna bladość a la córka młynarza, bo zawsze można zostać gothką,; po solarium zostaje już tylko praca w laboratorium Instytutu Genetyki i Biotechnologii jako żywe skrzyżowanie marchwi z Milką ;p
Wysłany: 2007-09-19, 19:04
A ja tam chodze co jakis czas, szczegolnie w okresie zimowym. Nie z checi nabrania czarnobrudnego koloru a z powodu braku "naslonecznienia" organizmu w zime poprawia mi to humor poprostu zreszta jestem zwolenniczka lekko (pokreslam lekko) opalonej skory a sina-bladosc mnie przeraza
_________________ Mężczyźni wolą kobiety ładne niż mądre, ponieważ łatwiej im przychodzi patrzenie niż myślenie. [Stanisław Jerzy Lec]
Wysłany: 2007-09-19, 19:04
Kiedyś moja bladośc skóry im przeszkadzała ale nie chodziłam na solarium ,za to opalałam sie na słoncu przez całe wakacje i tak samo mi szybko zeszło, i uważam, ze to nie ma reguły czy po solarce czy też nie, opalenizna wygląda tak samo, z tym ze po solarium nie ma sie odbitych na ciele cześci garderoby ;] Wiadomo, że ładny koloryt skóry wygląda korzystniej niż jakiś "bliżej nieokreslony" ale zimowe czekoladki jakie spotykam to przesadyzm. Tez sądzę, że góra kilka razy z miesiącu można iść jeśli ktoś lubi, ale ja np moge tam siedzieć i tydzien a i tak wyjde taka jaka weszłam ;p
Nie znam się. Ale opalone ciałko to ładniejsze ciałko niż blade ciałko, nie żeby blade ciałko było jakieś brzydkie ciałko, ale mniej apetyczne niż opalone ciałko. No..
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum