siemka!!!!!
dziewczyny to pytanie dla was ponieważ niedługo jadę z chłopakiem nad wodę i mam pytanko takie intymne... nio bo jak założę kąpielówki nio to widać mi włoski;/ ale tylko troszkę ... nio i dziwnie mi tak ...;/ i co radzicie nic z tym nie robić czy wydepilować ?? nigdy tego nie robiłam tam.....
prosze o rade:)
jasne że wydepilować ... jak nie chcesz całej-no wiesz czego to kup sobie krem do depilacji okolic bikini, to napewno pomoże,ale zawsze możesz tradycyjną metodą- maszynką.
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
jasne że wydepilować ... jak nie chcesz całej-no wiesz czego to kup sobie krem do depilacji okolic bikini, to napewno pomoże,ale zawsze możesz tradycyjną metodą- maszynką.
dzieki jak dziala tne krem nie rozumiem??? bo maszynka no czaje:)
No wiesz, ale jeśli zdecydujesz sie na maszynkę to nigdy na sucho (chodzi mi o to, zebys z mydelkiem i woda), bo sie pozacinasz, a najlepszy jest krem jak napisala Karolka89 ( sama używam to wiem)!!! Szczerze na Twoim miejscu wydepilowala bym całą no wiesz....!!!
No wiesz, ale jeśli zdecydujesz sie na maszynkę to nigdy na sucho (chodzi mi o to, zebys z mydelkiem i woda), bo sie pozacinasz, a najlepszy jest krem jak napisala Karolka89 ( sama używam to wiem)!!! Szczerze na Twoim miejscu wydepilowala bym całą no wiesz....!!!
czyli posmarować kremem i wydepilować maszynka tak???
Krem nakłada się na miejsce, z którego chce się pozbyć włosków i czeka parę minut (będzie napisane na opakowaniu), a później ściąga go (razem z włoskami) szpatułką dołączoną do kremu i po kłopocie
_________________ "Justice Is Lost
Justice Is Raped
Justice Is Gone
Pulling Your Strings
Justice Is Done
Seeking No Truth
Winning Is All
Find it So Grim
So True
So Real"
nie chodzi o to żeby nałożyć krem do depilacji i usunąć maszynką do golenia broń boże... tylko nakładasz krem na miejsce owłosione i po 7-10min usówasz szpatułką i zmywasz letnią wodą Bez mydła! a jak chcesz maszynką to tak jak golisz nogi ale nie martw sie jak zdecudujesz sie na krem to na opakowaniu wszystko jest dokładnie napisane. tylko pamiętaj krem do depilacji okolic BIKINI lub INTYMNYCH
nie nie boli. tylko nie możes nakładać tego kremu na zranioną skór bo wtedy boli... najlepiej jak kupisz ten krem to nałóż sobie troszke np.na ręke i jak nic ci nie będzie (nie będzie cię swędzieć lub szczypać..to znaczy że nie masz uczulenia) to możesz śmiało działać
[quote="karolka89"]nie nie boli. tylko nie możes nakładać tego kremu na zranioną skór bo wtedy boli... najlepiej jak kupisz ten krem to nałóż sobie troszke np.na ręke i jak nic ci nie będzie (nie będzie cię swędzieć lub szczypać..to znaczy że nie masz uczulenia) to możesz śmiało działać [/quota
a jaka jest cena mniej wiecje tego kremu????
to najlepiej zrób sobie dzień przed wyjazdem...bo nie wiem jak szybko ci zaczną włoski odrastać,i na wszelki wypadek weź go ze sobą, bo możesz go potrzebować jak odrosną... nie mam pojęcia czy w aptece są takie kremy,ja zawsze kupuje w drogeri
to najlepiej zrób sobie dzień przed wyjazdem...bo nie wiem jak szybko ci zaczną włoski odrastać,i na wszelki wypadek weź go ze sobą, bo możesz go potrzebować jak odrosną... nie mam pojęcia czy w aptece są takie kremy,ja zawsze kupuje w drogeri
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum