Mam kiepski nastrój, jak zwykle na wiosnę Jak myślicie, jakieś witaminki czy też jak dziś się mówi suplementy diety kupować? Może macie jakieś wypróbowane preparaty?
osobiście proponuję spacer lub jakiś sport. ja akurat w weekend wybieram się nad wodę trochę pogrillować. ruch na świeżym powietrzu powinien poprawić samopoczucie, w końcu wyzwala endorfiny - hormony szczęścia - w naszym organizmie
Jak zwykle na wiosnę jest więcej słońca, więc proponuję, żebyś po prostu trochę poprzebywała w jego towarzystwie (w granicach rozsądku). Z wypróbowanych przeze mnie witamin proponuję wit. C
_________________ By przeszłość poszybowała ku chmurom, pozwól wiatrom przyszłość nieść
Jezeli chodzi o suplementy to ja teraz pije herabke Bio active Witaminy i minerały.Polecam,poniewaz swietnie smakuje,orzezwia a do tego ma niezbedne witaminy.Zdecydowanie wole taki sposób przyjmowania witamin niz łykanie tabletek.
smiley9 a jadlas wieczorem jakies posilki?
aerobik heh zawsze wolalam biegac niz aerobik
teraz niestety z bieganiem mam ciezko z powodu dosc duzego biustu... wiec spaceruje.
na kiepski nastrój i zmęczenie to proponuje magnez albo żelazo w formie musującego , dobrego napoju
a fee, nie lubię tych musujących rzeczy, robi się taki kożuszek i mam wrażenie, że są potwornie sztuczne
a co do niejedzenia po 18stej... to nie jest tak. moim zdaniem nie powinno się jeść powiedzmy 2-3 godziny przed snem. jak ktoś chodzi powiedzmy o 2:00 spać, to jak zje o 18 obiadokolacje, to umrze z głodu. wiem to po sobie. teraz bez kolacji koło 22-23 nie zasnę
a co do suplementów, to ja jestem za (sama łykam magnez z witaminami B i lacibios femina - taki probiotyk a w sesji lecytyne), ale trzeba pamiętać, że najlepiej brać z pożywienia (jeżeli się da, bo probiotyków typowo kobiecych nie ma w produktach spożywczych ale jeśli chodzi o witaminki i skladniki mineralne, to starac sie z jedzonka )
_________________ "The memories are bittersweet
Good times we can't repeat
Those days are gone and we can't never get them back "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum