• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2007-09-04, 20:42
Autor Wiadomość

she  

Wysłany: 2007-12-05, 13:30   

ja zamierzam zrobic tatuaż.
jestem osobą uwielbiają piercing i tattoo.

kolczyków też mam parę.
teraz planuję skupic się na tatuażu.
muszę nazbierac 1500zł.

pochwalę się co chcę.

skrzydla.jpg
Plik ściągnięto 97 raz(y) 34,77 KB

JoAnNa*  

Wysłany: 2007-12-05, 19:37   

Posiadam orła z rozłożonymi skrzydłami na lędzwiach-dość spory i na tym koniec nie zamierzam nic już działać w tym zakresie.

mmmasha  

Wysłany: 2007-12-06, 10:09   
   Polecający: olenkaa1690

mnie nie pociągają tatuaże... raczej nie planuję robić... chyba, że w przypływie szaleństwa :P

Glory, glory... Manchester United

Beaciulek  

Wysłany: 2007-12-06, 16:09   

ja tez do tatułazy nie jestem przekonana chyba ze te zmywajace sie to tak :P

olenkaa1690  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-12-06, 16:14   

ja nie przepadam za tatulazami i nie sadze zebym kiedykolwiek przepadala :)

Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...

Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...

misiek83  

Wysłany: 2007-12-14, 14:57   

ja mam tatuaż, motylka.
ale w takim miejscu że jak będę stara to nie będzie widać (na plecach, na dole) :]

betka21 

Wysłany: 2008-02-25, 13:08   

ogolnie ja jestem pojutrze umowiona na tatuaz..juz od kilku lat mi sei on marzyl wiec sie zdecydowalam..bede miala znaczek chinski oznaczajacy " aniol" kolo kostki..nie sadze by bylo to zle i swiadczylo o tym kim jestem ..czy jestem dobra czy zla..mam juz kolczyk w jezyku..i teraz bede miec maly tatuaz..ale zla osoba nie jestem typu ku**..studiuje dziennie prawo jestem jedna z lepszych i to ze bede miala potem mala pamiatke z mlodosci o niczym nie swiadczy a bede mila wspomnienia..powiedzcie mi co ouwazacie o takim tatuazu wlasnie i w tym miejscu?

lilusiaaa  

Wysłany: 2008-02-25, 15:32   

Mnie się podobają tatuaże, ale nie za duże...na łopatce mi się marzy ;P mam dwa cele do zrealizowanie... tatuaż na łopatce i kolczyk w jęzorku :D

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-02-25, 15:41   

betka21 napisał/a:
bede miala znaczek chinski oznaczajacy " aniol"
A skąd pewność, że nie będzie on oznaczał na przykład "Sajgonki 3,50 zł"? ;p

Nigdy w życiu nie wytatuowałabym sobie dwóch rzeczy: tribala i chińskiego znaczka. Zaraz po nich są motylki, delfinki, serduszka przebite strzałami i tym podobne szkaradzieństwa, ale tribale i chińskie znaczki są na szczycie mojej anty-listy.
Póki co nie planuję ozdabiać się w ten sposób, choć zdarza mi się myśleć o tatuażu. Ale gdybym miała się zdecydować, na pewno wybrałabym naprawdę dobre studio i kogoś, kto byłby w stanie przygotować mi indywidualny, artystyczny, rzeczywiście niepowtarzalny projekt. Aktualnie zachwycam się pracami Artura Szolca z Wawy, ale on ma już zapełnione zapisy do końca czerwca, jeśli nie lepiej ^^

grlało, matulu

betka21 

Wysłany: 2008-02-25, 15:52   

wiem co bedzie oznaczac bo to dokladnie sprawdzilam . to nie jest tak ze o ide i sobie cos mam zrobie...studio mam dokladnie sprawdzone i wybrane bez obaw.a kolczyk w jezyku fajna sprawa polecam. sama mam juz 2 lata i w niczym nie przeszkadza no i zawsze mozna wyjac i sladu nie bedzie czego nie mozna powiedziec o tatuazu..ale na tatuaz jestem tez juz zdecydowana..za dwa dni moja kostke ozdobi znaczek chinski i ciesze sie bo od dawna o tym marzylam..a jezeli bede chciala to nie bedzie widoczny...bo nie zawsze trzeba chodzic w spodniczkach..tatuaz kolo kostki wydal mi sie najbardziej odpowiedni bo ladnie wyglada i nie zawsze jest widoczny...no bo przeciez robie go dla siebie a nie dla innych.

lolinka  

Wysłany: 2008-02-25, 17:54   
   Polecający: religia tv

sis napisał/a:
Nigdy w życiu nie wytatuowałabym sobie dwóch rzeczy: tribala i chińskiego znaczka. Zaraz po nich są motylki, delfinki, serduszka przebite strzałami i tym podobne szkaradzieństwa, ale tribale i chińskie znaczki są na szczycie mojej anty-listy.

z ust mi to wyjełaś :D D Nie trawie takich rzeczy, musiałabym to zrobic chyba po pijaku. ;p

Osobiscie marze o tatuazu na stopie , karku oraz w dolnych okolicach brzucha. Na który sie zdecyduje to jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie na wszystkie trzy ;p Ale na pewno nie beda to chinskie znaki :DDDDDDDD

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-02-25, 17:56   
   Polecający: google

Cytat:
Osobiscie marze o tatuazu na stopie , karku oraz w dolnych okolicach brzucha. Na który sie zdecyduje to jeszcze nie wiem ale prawdopodobnie na wszystkie trzy ;p Ale na pewno nie beda to chinskie znaki :DDDDDDDD

tez mi to wyjełas z ust, na stopie od zawsze mi sie podobalo tak samo jak na kartku tylko no nie znalazlam jeszcze takiegoczegos co chcialabym nosic na swoim ciele do konca zycia :) to musi byc cos takiego uh bardzo orginalne i w ogole coś znaczącego a nie serduszka czy chinskie znaczki :luka:

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

wilczyca00 

Wysłany: 2008-02-25, 18:21   

Planuje zrobić tatuaż na 18tke(czyli już niedługo :D )strasznie podobają mi się tribale i pewnie pójde w tym kierunku
(Sex Pistols-Streets of London)

Giwera  

Wysłany: 2008-02-25, 22:06   
   Polecający: diabeł mnie przysłał

ja właśnie od jakiegoś czasu szukam fajnego wzoru. Najlepiej jakieś zwierze... ale nie jestem jeszcze pewna... w każdym razie mam zamiar sobie zrobić. Gdzie? Nad tym też się zastanowię. Kręci mnie to nawet, ciało jest wtedy oryginalne, inne od wszystkich :chytry:
Co ciekawe, bardzo boje sie pająków a myślałam właśnie nad wytatuowaniem sobie takiego strrrrasznie straszneeego :luka: tyle ze to zostanie na cale życie... trzeba sie zastanowić.

„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)

betka21 

Wysłany: 2008-02-27, 14:01   

no i juz po wszystkim..wcale nie bolalo nie ma sie czego bac i teraz tez nie boli..moja kostke ozdobil zajefajny tatuazyl znaczek chinski oznaczajacy milosc wiem to bo sprawdzilam..nie zaluje..i kiedys sobie jeszcze jakis zrobie:d :D

Odpowiedz do tematu