why? bo boli ? ,to wiem> a jak znasz inne powody to czekam na odp
boli-nieboli
wazniejsze jest to,ze w takim miejscu tatuaze szybko traca kolor - blakna - jako,ze szybko sciera sie skora... wiec po jakims czasie bedziesz miec tylko cien pierwotnej postaci
no to dzialaj w swoim czasie , a po wszystkim pochwal sie efektem:]
no oczywiście ;]
a co do wrednoty, zawsze możesz trochę kasy wydać na usuwanie albo zrobić w takim miejscu co nie będzie ci przeszkadzać <później> ;]
A w ogóle ludzie myślą, że starzy ludzie kiepsko z tatoo wyglądają a mój dziadek wygląda rewelacyjnie :d a ma ponad 60 lat
_________________ Posty poniżej 5 słów i z dużą ilością emotikonek będą kasowane!!!
a co do wrednoty, zawsze możesz trochę kasy wydać na usuwanie
Wrednota napisał/a:
No, ale też trzeba dużo kasy włożyć na usuwanie, no i moga zawsze blizny zostać ;]
usuwanie?
drazliwy temat. ja osobiscie uwazam,ze nie po to sie decyduje na zrobienie tatuazu,zeby od razu zakladac, ze kiedys bedzie chcialo sie go usunac. dla takich ludzi najlepszy jest z henny, albo taki z czipsow na przyklad
po 18 planuję wytatuować sobie głowę lwa. na klacie tudzież łopatce. wcześniej nie, bo by mnie matka z domu wyrzuciła, a po drugie jeszcze rosnę i mi sie może rozciągnąć skóra i będzie brzydki.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
Wysłany: 2006-12-27, 13:54
Polecający: google
Ja chciałam sobie kiedyś zrobić białą rożę na lewej piersi i nadal zastanawiam się, czy to zrobić. Drugi, jaszczurkę bądź węża, chcę mieć na biodrze A trzeci na śródstopi. Cokolwiek, to już bym się musiała zastanowić.
_________________ Uwaga!!
Człowiek wolno myślący! Mogą być problemy ;]]
Jedyna godna rzecz na świecie: twórczość, a szczyt twórczości to tworzenie siebie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum