Nie mam. I zrobić nie zamierzam.
Jakoś nie przekonuja mnie tatuaże.
Jeden, mały, jeszcze może być. Ale całe plecy, albo ręce?
Odpada.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
a kiedys i moze ciaglo jak bylem troszke mlodszy z jakies 3 lata temu a teraz juz o tym nie mysle i watpie zebym kiedys sobie zrobil no chyba ze cos mi do mojej duzej glowy wejdzie to kto wie
Wysłany: 2006-05-03, 15:23
kiedys chciałam miec tatuaż, ale w sumie teraz wolałabym, nie.. tak na całe życie. Jakoś mi przeszło. W sumie jakiś mały mogłabym sobie zrobić. W sumie chciałabym może takiego feniksa 'nad tyłkiem'... sama nie wiem... Jakbym robiła, to raczej taki co sie tylko kilka lat trzyma (bodajze 3 )
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
w sumie jak bym sobie miala juz zrobic tatuaz taki na cale zycie to nie w miejscu gdzie go widac bo potem na starosc bym go nie chciala (najgorsze wedlug mnie sa na ramieniu u kobiet bleeeee )
Wysłany: 2006-05-03, 16:16
Polecający: religia tv
a mi sie podoba tatuaż na stopie albo na wewnętrznej stronie przedramienia ;] ale ogolnie tez mnie nie ciągnie zeby sobie cos takiego zrobic ;] kiedys mis ie podobał na lędzwiach , ale za duzo osób juz takie ma , a ja nienawidze jak ktos ma cos ta jak ja więc wole w takim miejscu gdzie ma mało osób , np własnie na stopie
to sa miejsca wkurat z bardzo delikatna i cienka skórą więc bardziej bolesne ;]
Słyszałam, że najboleśniej jest właśnie tatuować miejsca w okolicach łydki.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
od kiedy obejrzałam film "red dragon" jestem zafascynowana tym co ten facet miał na plecach... jak dla mnie to coś pięknego... w ogóle bardziej podobają mi się duże konkretne tatuaże niż jakieś małe nie wiadomo co... jak ktoś nie oglądał "red dragon" to załączam zdjęcia... naprawde moim zdaniem to jest poprostu boskie...
na zdjęciach i tak nie ma tego efektu... moment, w którum gościu prezentuje ten tatuaż jest świetny... poza tym film polecam każdemu... jak komuś podobało się "milczenie owiec" to polecam jeszcze bardziej...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum