Ja bynajmniej nie zrobię sobie tipsów...! Po pierwsze: ciężko w nich cokolwiek zrobić ( zmyć naczynia, obrać ziemniaki itd.. ), po drugie: mam swoje długie paznokcie i jak je pomaluje ( a praktycznie zawsze mam pomalowane ), to wyglądają jak tipsy! Po nich bardzo szybko niszczy się płytka paznokcia...!
<hyd> no k*a...patologia, dzisiaj takiej lasce w szkole spadlo 20 groszy i nie mogla podniesc bo miala takie paznokcie dlugie, za chwile zebralo sie nad kolko innych lasek i kombinowaly jak to podniesc
No i tyle mam do powiedzenia na ten temat Niepraktyczne, drogie, nietrwałe. Częstokroć zwyczajnie brzydkie. Naturalność, miłe panie, naturalność.
_________________ When it's time to party, We will PARTY HARD!
jestem Deviantem...
właśnie przez przypadek natrafiłam na coś, co mnie po prostu urzekło, serio, taka forma tipsów fascynuje mnie niezmiernie - wydaje mi się, że takowe paznokcie są wymorzonymi na ślub, pasowałyby do brzoskwiniowej sukni ślubnej się rozmarzyłam, mam tylko nadzieję, że w nocy żaden koszmar mi się nie przyśni ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Ojezusiemaryjoiświęciwniebiesiech.
Przecież to coś wygląda, jak łapska pterodaktyla obklejone lukrem Nie pojmuję, jak można się w ten sposób okaleczyć i oszpecić. Nie prościej odgryźć sobie dłoń, zamiast czynić sobie AŻ TAKĄ krzywdę??
Większym wynaturzeniem jest chyba tylko to:
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Przecież to coś wygląda, jak łapska pterodaktyla obklejone lukrem
aż chce się zjeść xD jak dla mnie takowe wzory są przykładem na totalne bezguście^^ sama bym sobie takiej krzywdy nie zrobiła, mnie takowe rzeczy po prostu straszą, nie wiem, jak można być dumną posiadaczką takich okropieństw, chyba tego nie zrozumiem już
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
moim zdaniem to głupota, nie to jak swoje ładne zadbane paznokcie, a nie jakies sztuczne pazury, w ktorych nic nie moza zrobic ani wziac do reki ;] poza tym, reka z czyms takim wcale nie wyglada ładnie ;]
Colorblind napisał/a:
sama bym sobie takiej krzywdy nie zrobiła, mnie takowe rzeczy po prostu straszą, nie wiem, jak można być dumną posiadaczką takich okropieństw, chyba tego nie zrozumiem już
i z ta Pani zgadzam sie w 100% ;p
_________________ "Raz łapię chwile te słodziutkie, choć krótkie. Innym razem te bezpowrotne i ulotne."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum