nie warto wydawac pieniedzy na plastiki, bo strasznie niszcza paznokcie a efekt marny, bo strasznie oklepany
nie sa potrzebne do zycia, bo strasznie utrudniaja wiele czynnosci
raz w zyciu zrobilam sobie tipsy i wole wydac ta kase na kupe odzywek by zapuscic swoje naturalne.... dlugo nie moglam sie pocbierac ze swoimi pazurkami by wygladly jakos normalnie.
fakt ze niszcza paznokcie ale ja np miałam tipsy takie krótkie i nie powiem zeby mi sie nie podobały bo wyglądały akurat jak naturalne bo miałam zrobione przez dobrą w tym babeczke. Trzymały mi sie długo a ze swoje paznokcie mam bardzo łamliwe to podobało mi sie to ze chociaz raz miałam je normalne ;p A tak po za tym nosze krótkie paznokcie bo sa wygodniejsze i łatwiej manwerowac palcami na gitarze ;p Ale od czasu do czasu uważam ze mozna sobie zaszaleć bo wszystko jest dla ludzi. Wiadomo że połmetrowe tipsy z różowymi kwiatuszkami nie wchodza w gre ;p Kto co lubi.
Wysłany: 2007-10-15, 07:59
Tipsy fajna rzecz i jeśli rzeczywiście są dobrze zrobione to warto takowe sobie robić:)Tzn.u tej samej manikiurzystki Obecnie nie noszę ale kto wie może juz wkrótce zacznę
_________________ nie będę się użalać
nie będę skarżyć się
nie jestem beksa lala
a skoro jeszcze
to mnie nie powala
to nie jest tak źle
co nie zabija wzmacnia
wzmocni i mnie
mi sie nie podobaja, tzn jesli ktos nie ma mozliwosc zadbania (zapuszczenia) o swoje to rozumiem, ale ja bym sobie nigdy nie zrobila... chociaz w sumie chce isc na kurs zakladnia tipsow hehe to najbardziej mi sie podobaja naturalne ladnie pomalowane wypilowane itd sama mam co kilka dni inny kolorek paznokci
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
też tak sądze choć troche niszczą paznokcie ale dają możliwość tym którzy nie mogą zapuścić paznokci, ja mam tipsy takie średniej wielkości i sie dobrze z nimi czuje
jak dla mnie tipsy sa beznadziejne, zwlaszcza takie co ma slynna juz jola z bb4. przeciez to musi masakrycznie zycie utrudniac, laska z takimi tipsami nawte 5zlotowki nie podniesie jak jej upadnie.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
mi też się tipsy nie podobają, ale żelowe paznokcie owszem. kolorek jaki sobie chcesz to sobie bierzesz, długość tez i jak naturalne są. tylko, że drogie i trzeba wypełniać co jakiś czas
jak dla mnie tipsy sa beznadziejne, zwlaszcza takie co ma slynna juz jola z bb4
Nie mam pojęcia, kim jest Jola, więc widocznie aż tak słynna nie jest, ale przypomniała mi się amerykańska sprinterka, Florence Griffith-Joyner, z jej szponami. Podejrzewam, że żadnych prac domowych to ona nie wykonywała...
Aha - czy w ramach lekcji poglądowej ktoś mógłby mi wyjaśnić, czym się różnią paznokcie żelowe od akrylowych, bo moje nieznające się oko różnicy nie dostrzega?
hehe, nie chodzi o trendy : P tylko widzialem ze w necie wszedzie o niej mowia ze wszyscy jej nienawidza : P to taka typowa barbie, tipsiara, wiecznie chodzi z blyszczykiem, jest w czwartej edycji big brothera, tipsy ma takie ze ja nie wiem jak ona cokolwiek robi, wyglada to beznadziejnie moim zdaniem. ale kij z ta jola, nie onia chodzi w temacie. w kazdym razie ja juz swoje zdanie na temat tipsow wyrazilem, jesli nie sa jakies mega dlugie i w zasadzie skromne to jeszcze ok, ale takie o dlugosci lufy czolgu z pancernych to juz z deczka ponos.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum